به گزارش حلقه وصل، کانال تلگرامی لیبانیران نوشت: در عربی به چلغوز، صنوبر میگویند. قیمت آن حدود کیلویی ۶۶ دلار است.
از صنوبر برای تزیین غذا استفاده میشود. آن را در کره تفت داده و روی برنج میریزند. همچنین در غذاهای دیگر هم استفاده میشود.
صنوبر پوست سیاه چوبی دارد که شکسته میشود و دانه چلغوز در پوست کاغذی بسیار نازکی قرار دارد که آن را هم میکنند.
صنوبر لبنان از کشورهای اطراف بهتر است و کشیدهتر و خوشمزهتر است.
تلفظ صنوبر در عربی فرق دارد و سِ نُـ بَر تلفظ نمیشود. میگویند صنـُوبـَر snoubar.