
به گزارش حلقه وصل، در روزگاری که ایجاد و حفظ اتحاد و اتفاق بین جبهه مسلمانان به عنوان ضروریترین الزامات حال حاضر به نفع اسلام و مسلمین مورد تأکید و تأیید علمای برجسته اهل عامه و امامیه است، فرقه لندننشین «شیعه انگلیسی» با تهیه و تولید فیلمی به اسم «بانوی بهشت» با همکاری امریکاییها در مورد واقعه کوچه بنیهاشم و تطبیق آن با اتفاقات حال حاضر، با دست گذاشتن روی برخی اختلافات سعی در برافروختن آتش تفرقه و ایجاد انشقاق بین مسلمانان به نفع صهیونیستها دارند.
«بانوی بهشت» هالیوودی
چند وقت پیش شبکه ماهوارهای «فدک» متعلق به یاسر الحبیب که دفتر اصلیاش در لندن و تحت حمایت کامل دولت انگلیس است، برای جمعآوری کمکهای مالی جهت تهیه و تولید یک فیلم سینمایی با نام عربی «سیده الجنه» و فارسی «بانوی بهشت» در رابطه با اتفاقات کوچه بنیهاشم که منجر به شهادت حضرت صدیقه طاهره (س) شد، فراخوانی را اعلام کرد. طبق اعلام مروجان شیعه انگلیسی و صاحبان شبکه فدک کارگردان این فیلم شخصی به اسم «Eli King» است و تهیهکنندگی آن را «حسین اشمیری» بر عهده دارد.
یاسر الحبیب لندننشین که خودش را جزو مقلدان سیدصادقشیرازی رهبر فرقه انحرافی شیعه انگلیسی میداند، بعد از مدتی که در رسانهها حاضر نمیشد سوم نوامبر سال میلادی جاری (۱۳آبانماه) و همزمان با روز انتخابات امریکا در کلیپی که از طریق سایت یوتویوب پخش شد، اعلام کرد طی این مدت مشغول ساخت فیلمی به نام «THE LADY OF HEAVEN» (معادل عربی «سیدهًْ الجنهًْ» و فارسی «بانویی از بهشت») در امریکا بوده است. ظاهراً این فیلم قرار است در تاریخ ۲۰دسامبر۲۰۲۰ یعنی دهم دی ماه و همزمان با شروع ایام فاطمیه توسط کمپانی «Enlightened Kingdom» در مقیاس جهانی اکران شود.
حسین اشمیری تهیهکننده فیلم «THE LADY OF HEAVEN» («بانوی بهشت») گفته است که «این فیلم روایتگر زندگی کودکی عراقی است که پس از تهاجم نیروهای داعش مادرش را از دست میدهد. این کودک پس از دست دادن مادرش، به خانه جدیدی میرود، جایی که مادربزرگ مهربانش داستان زندگانی حضرت فاطمه سلاماللهعلیها را برای او تعریف میکند. این کودک قدرت و اهمیت صبر کردن را پس از گذشت۱۴۰۰ سال با تأسی از زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها میآموزد.»
واکنش دبیر شورای عالی امنیت ملی
پس از اعلام فراخوان یاسر الحبیب برای جلب کمکهای مالی جهت ساختن این فیلم مراجع عظام تقلید ارائه هرگونه کمک به این شخص جهت تهیه این فیلم را از لحاظ شرعی حرام اعلام و تأکید کردند تمام کسانی که در تهیه و نشر این فیلم شریک شوند، مرتکب گناه کبیره شدهاند. البته واکنش به این فیلم صرفاً مختص به اظهار نظر علما نمانده و علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی هم روز گذشته با انتشار دو توئیت به زبان فارسی و عربی نسبت به این فیلم واکنش نشان داد و ساخت چنین اثری را همراستا با مأموریت داعش و دیگر گروههای تکفیری دانست که با هدایت و حمایت کشورهای غربی از جمله امریکا و انگلیس و نقش آفرینی برجسته صهیونیستها ساختهشده است. شمخانی در این توئیت ضمن برجسته کردن هشتگ شیعهانگلیسی نوشته بود: «راز اعتلای اسلامناب، وحدت و تقریب مذاهب است. سیاستهای محور غربی، عبری، عربی ذیل راهبرد اختلافافکنی، روزی با تأسیس داعش و ریختن خون ملتهای مسلمان و روزی با ساخت بانویبهشت دنبال میشود.»
اهداف پیدا و پنهان
فراخوان تیم شیعه انگلیسی (فرقه شیرازیها) به منظور ساخت این فیلم که قطع به یقین نتیجه و مولودی جز ایجاد تفرقه و تنفر در بین شیعیان نسبت به مسلمانان اهل تسنن نخواهد داشت با چند هدف صورت گرفته است، ایجاد مشروعیت و مصادره عنوان نمایندگی شیعیان به نفع فرقه منحرف شیرازیها و شیعه انگلیسی هدف این فرقه است که از این به بعد هر اقدام آنها در بین رسانهها و افکار عمومی تحت عنوان خواست و تفکر شیعیان تلقی و ترجمان شود. دیگر هدف مفروض در این اقدام خروج از بنبستی است که این فرقه منحرف به واسطه مخالفت علما و فتاوای مراجع بزرگ شیعه دچار آن شدهاند و با چنین اقدامی آنها از حالت انفعال و تدافعی به حالت تهاجمی آفندی تغییر موضع خواهند داد.
از اسلام امریکایی تا شیعه انگلیسی
«اسلام امریکایی» و «شیعه انگلیسی» از جمله اصطلاحات و اطلاقهای بدیعی هستند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ذیل ادبیات دینی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی تعریف میشوند و به سرعت جای خود را در مفاهمات و مباحثات داخلی و خارجی پیدا کردند. نگاه تقریبی و وحدتآفرین علمای امامیه و در رأس آنها رهبر انقلاب اسلامی به عنوان سلسله جنبان جهان اسلام در کنار صدور فتواهای ضدتفرقه باعث شده که دشمنان دین و کشور با تمرکز روی مسئله مرجعیت، پروژه مرجعسازی از بین چهرههای مستعد انحراف و اعوجاج در بین امت را به عنوان یکی از راههای مقابله با اسلام کلید بزنند. یکی از نمونههای متأخر در این رابطه، محمد بن عبدالوهاب، پایهگذار فرقه وهابیت بود که با نقش آفرینی انگلیسیها ایجاد شد. راهاندازی فرقه شیعه انگلیسی یا لندنی جدیدترین نمونه ایجاد اینگونه انحرافات است که باز هم نقش محوری در آن را انگلیسیها بر عهده دارند. فرقه شیرازیها و افراد بدنامی مثل یاسر الحبیب کویتی که چند سالی است تحت اشراف و حمایتهای اطلاعاتی، مالی و رسانهای انگلیسیها در لندن مستقر شدهاند به عنوان پادوهای اجرایی این پروژه تفرقه افکنانه مشغول ارائه خدمات هستند.
تحولات منطقه از شکلگیری دولتهای دستنشانده در کشورهای مسلمان تا سربرآوردن نحلهها و گروههای تکفیری مانند داعش و القاعده که مشغول کشتار مردم مسلمان و بیگناه کشورهای اسلامی هستند، همگی منبعث از تفکرات آرماگدونی صهیونیستهاست. به نتیجه رسیدن تفکرات ضدالهی صهیونیستها و تحقق افسانههای آخرالزمانی آنها در کنار جریان تکفیری که عمدتاً متمرکز بر اهل تسنن است نیازمند کاتالیزورهایی از جمله فرقه شیعه انگلیسی به عنوان جریان تکفیری در بین شیعیان است که با برجسته کردن مسائل اختلافی در پی ایجاد شکاف و انشقاق در جبهه امت واحده اسلام به نفع دشمنان خدا و ادیان ابراهیمی فعالیت میکنند. اگر چه وجود و ترویج اباحیگری و تندروی در بین شیعیان به عنوان دو لبه یک قیچی به نفع منافع دشمنان و صهیونیستها عمل میکند، اما کوتاهیهای سینما و تلویزیون در پرداختن به چنین اتفاقات تاریخی- دینی با رعایت مؤلفهها و شاخصهایی که همراستا با تفکرات تقریبی جمهوری اسلامی باشد در ترکتازی سینمایی چنین فرقههایی مؤثر بوده است. چه اینکه شیعه انگلیسی و دیگر فرقههای انحرافی به دلیل وجود خلأهای روایی و تبیینی که به دلیل کم کاری رسانهای ایجاد شدهاند، فرصت پیدا میکنند تا به اسم دین و مذهب مشغول نفرتپراکنی و تفرقه افکنی باشند.
منبع: روزنامه جوان