
حلقه وصل: حجتالاسلام محمدمهدی ماندگاری استاد حوزه و دانشگاه در همایش «بصیرت فاطمی، تداوم راه حاج قاسم سلیمانی» در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اینکه مکتب اسلام و جهاد و شهادت که رهبر انقلاب به نام مکتب حاج قاسم نامگذاری کردند دارای سه گزاره باورها، بایدها و ارزشها است، اظهار کرد: باورها، بایدها و ارزشها این سه عنوان هستند که در اصطلاح همان اعتقادات، عبادات و اخلاق است.
وی با بیان اینکه مبلغان مکلف به ابلاغ این سه محور به مردم هستند، گفت: تبلیغ توسط مبلغان دارای سه لایه اعم از انتقال علمی است که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری مبلغان باید مستند، قابلفهم و کاربردی برای مردم صحبت کنند.
استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه در تبلیغ عینی بایستی به عموم مردم نشان داده شود و سیره اولیا، انبیا و شهدا بهعنوان سیره موشکافانه در جامعه عنوان شود، افزود: معاویه نیز برای تخریب وجهه امام علی (ع) دستور داد که علیه ایشان تبلیغات منفی کنند و این شیوه امروز نیز وجود دارد و دشمنان کاری کردهاند که جوانان کلام ما را نشنوند و بهجای آن شبکههای ماهوارهای را نگاه کنند.
ماندگاری با اشاره به اینکه دشمنان با تبلیغات منفی علیه نظام اسلامی نمیگذارند کلام و تصویر آن شنیده شود و هزاران شبکه ماهوارهای هم در این راستا حرکت میکنند، تصریح کرد: اولین باوری که هیچکس منکر آن نیست مرگ است و این باور به ما میگوید که فرصتمان در دنیا محدود است لذا هرکسی مرگ را باور کند باید مجاهدت کند و شهدا نیز به چنین باوری رسیده بودند.
وی با اشاره به نقش سردار سلیمانی در محور مقاومت بیان کرد: سردار سلیمانی جهاد بیمرز کرد و در عراق و سوریه و یمن به مردم خدمترسانی میکرد و رزمندگان این کشورها حاج قاسم را باور کرده بودند.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مکتب سردار سلیمانی این است که جهاد را در منبرها برای مردم بگوییم و ارزشها را به آنها انتقال دهیم، گفت: شهید قاسم سلیمانی برای رسیدن به نیاز خود یعنی شهادت باخدا معامله کرد.
وی انس با نماز شب و اهلبیت (ع) را از لوازم تقویت انسانها عنوان کرد و افزود: انسان باید در دنیا استقامت و مراقبت کند و بداند تنها صراط الهی ولایت است و نباید از آن جدا شود زیراکسی که در دنیا ولایت را نشناسد در آخرت کور محشور میشود.