
حلقه وصل: آیتالله محمدباقر محمدیلائینی نماینده ولی فقیه در مازندران عصر گذشته 14 مردادماه در دیدار با مدیر بنیاد بینالمللی غدیر و مسؤولان دیگر استان اظهار کرد: غدیر از سه جهت با اهمیت است؛ محتوا و پیام غدیر مکمل دین بوده و دین بدون آن مورد رضایت خدا نیست.
وی افزود: غدیر برای ما یک سند در حوزههای تشییع و امامت است و حفظ آن بسیار بااهمیت و سرنوشتساز است، واقعه غدیر با حضور ۱۰۰ هزار جمعیت یک سند درخشان تاریخی است.
محمدیلائینی تصریح کرد: نظام سیاسی اسلام ریشه در غدیر دارد و بر طبق ولایتی که در غدیر معرفی شده امروز به ولایت و امامت دوازدهمین معصوم اعتقاد داریم، پس اگر غدیر نبود ولایت اهل بیت و فقیه معنا نداشت، غدیر را برداریم زیرساخت سیاسی نخواهیم داشت.
نماینده ولی فقیه در مازندران خاطرنشان کرد: برای غدیر باید تحقیق و تالیف آثار داشته باشیم، بازخوانی این حادثه برای نسلهای بعدی ضروری است، باید غدیر را در فضای زندگی مردم بیاوریم، جریان سازی صورت بگیرد.
وی با اشاره با اینکه غدیر باید با گوش و چشم عامه مردم آشنا شود، بیان کرد: غدیر باید مردمی شود، نباید فقط از دولت انتظار برنامهریزی در این بخش را داشته باشیم، برای احیای این بحث باید کار مردمی صورت بگیرد و تبدیل به شیاع شود.
محمدیلائینی گفت: غدیر را همه قبول دارند و کسی منکرش نیست ولی گاهی ممکن است تفسیرهای گوناگونی باشد، نباید غدیر را عامل تفرقه و جنگ قرار دهیم بلکه باید وحدت را محقق کنیم، یک شب از محرم را به غدیر اختصاص بدهیم چرا که همه ما مدیون غدیر هستیم.
برنامه فرهنگسازی برای نسل آینده
حجتالاسلام عباسعلی ابراهیمی مدیر بنیاد بینالمللی غدیر در مازندران با اشاره به اینکه زبان قادر از توصیف غدیر است، گفت: استان ما هم مکانی است که اولین حکومت علوی در آن تاسیس شد، بنیاد بین لملل غدیر به جایی وابسته نبوده و در حوزه فرهنگسازی برای نسلی نو برنامه دارد.
وی افزود: در گذر زمان میتوانیم غدیر را نهادینه کنیم، در این رابطه میتوانیم از تبلیغات کمک بگیریم که بخشی از آن سنتی است، با توجه به شیوع ویروس کرونا محدود شدیم.
ابراهیمی از تشکیل گروه تولید محتوا با هدف غدیرشناسی خبر داد و گفت: همچنین نشست غدیرشناسی و نهجالبلاغهشناسی را در فضای مجازی و گنجاندن بحث یکشنبههای علوی و تبدیل آن به یک فرهنگ را مدنظر داریم.
مدیر بنیاد بینالمللی غدیر در مازندران، بیان کرد: در راستای شرکت در رزمایش مومنانه، طرح اطعامدهی با عنوان کمک مومنانه، اهدای ۱۱۰ بسته حمایتی در شهرها، توزیع هزار و ۴۴۱ بسته حمایتی بهنام سال هجری و قمری توسط بانوان، اهدای ۳ هزار و ۳۰۰ بسته معیشتی به نام برکات علوی هر بستهای به مبلغ ۲۵۰ هزار تومان توسط اداره اوقاف و فعالیت ایستگاههای صلواتی، اهدای گان به بیمارستانها را خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: تجلیل از مولفین در بحث غدیر و خیرانی که در مدت یکسال خدماتی را ارائه دادند، مدنظر ما خواهد بود، نشست با سادات، فضاسازی مکاتبهای با ائمه جماعات مازندران، تاکید به شهرداران برای ارائه خدمات با تبلیعات محیطی، مسابقه فرهنگی نقاشی، راهاندازی لایو ایسنتاگرامی گفتوگوی مجازی پاسخ به شبهات، نورافشانی پردهخوانی و نقاشیدیواری علوی توسط سپاه و بسیج سازندگی با پرچمداری غدیر را خواهیم داشت.
وی تاکید کرد: نقش طبرستان در ترویج غدیر باید مشخص شود و اینکه چه جایگاهی دارد، مهم است، چون مظلومیت ولایت همواره وجود داشت از این رو جاودانگی غدیرالگو بودن باید مدنظر باشد.