حلقه وصل: حجت الاسلام محمد جواد زهرایی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در جمع طلاب و روحانیون گروههای جهادی استان قزوین اظهارداشت: با همه اقدامات خوبی که در عرصه تبلیغ دینی انجام شده اما دنبال تحول در این حوزه هستیم تا به دستاوردهای بهتری برسیم.
وی اظهار داشت: برای تحول سازمان در کنار دانش و تخصص به منابع انسانی هوشمند، پاکدست و تلاشگر هم نیاز داریم تا برنامهها به هدف برسد.
زهرایی تصریح کرد: طرح طبیب دوران یک کار موفق است که توانسته به تقویت جایگاه مبلغان دینی و روحانیون هم کمک کند و امیدواریم بتوانیم با تداوم آن به نتایج مطلوبی برسیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآور شد: برای تحول به مشارکت همه طلاب و روحانیون نیاز داریم زیرا کار سخت است.
وی گفت: هر کس بیشتر تلاش کند دشمن بیشتری دارد و هر کس بیکار است قطعاً دشمن ندارد و ما هم باور داریم در این مسیر سخت و دشوار حتماً باید با ناملایمات بسازیم و آن را تحمل کنیم.
زهرایی افزود: آماده شنیدن نقدهای روحانیون و طلاب در خصوص نحوه اجرای طرحها در محلات و شهرستانها هستیم تا در ادامه مسیر با کمترین مشکل بتوانیم کارهای خدمت رسانی به مردم را در کنار تبلیغ دینی بخوبی انجام دهیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین تصریح کرد: مطالبات باید محلی شود چون شما امام محله هستید و هر چقدر بتوانید آسیبهای مناطق را شناسایی و حل کنید به جلب رضایت مردم کمک کرده اید.
زهرایی با اشاره به اهمیت تبلیغ امور دینی اظهار داشت: تبلیغ به معنای جذب، نفوذ و انتقال پیام دینی است و تا زمانی که جذابیت ایجاد نکرده و در فکر و قلب مردم نفوذ نکنیم نمیتوان به نفوذ پیام امیدوار شد.
وی در خصوص مشارکت طلاب و روحانیون در طرح مواسات هم گفت: مواسات یک فرهنگ اهل بیتی است اما قبلاً به آن ورود نکرده بودیم و فکر میکردیم این کار بر عهده بهزیستی یا کمیته امداد است ولی در همکاری با این طرح شاهد دستاوردهای خوبی بودیم.
وی اضافه کرد: در گذشته شاید کارکرد مساجد کم رنگ شده بود اما فعالیت گروههای جهادی موجب شد هم محور مساجد تقویت شده و هم نقش روحانیون پر رنگ دیده شود.
زهرایی بیان کرد: طلاب و روحانیون در مساجد نباید فقط پیش نماز باشند بلکه لازم است با اقدامات مؤثر مردمی مانند سرکشی به آسیب دیدگان، بیماران، محرومان و رفع نیازهای آنها به عنوان یک مشاور دینی هم ایفای نقش کنند.
وی گفت: حضور طلاب جهادی در میان بازماندگان و خانوادههای فوت شدگان ناشی از کرونا از کارهای ارزشمندی است که میتواند به تقویت جایگاه مساجد و روحانیون کمک کند.
زهرایی اضافه کرد: تبلیغ هوشمند، صادقانه و هدفمند از رسالتهای طلاب جوان است که باید آن را جدی بگیریم.
وی اظهار داشت: باید دهها گروه تبلیغی داشته باشیم و با راه اندازی مؤسسات فرهنگی زمینه توسعه کارها را مهیا کنیم و با شناسایی موانع تبلیغ برای رفع آن همت و برنامه ریزی کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآور شد: با راه اندازی دورههای تخصصی و تبلیغی برای مبلغان باید تربیت، تولید محتوی و ترویج را محور کار قرار دهیم زیرا اگر آموزش را جدی بگیریم و محتوای تبلیغی هم داشته باشیم به ترویج دینی هم خواهیم رسید.
در ادامه تعدادی از روحانیون محلات گزارشی از طرحهای اجرای شده در محلات مختلف استان ارائه کردند.