به گزارش حلقه وصل، علیرضا فاطمی، متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری اظهار کرد: اگرچه ریسک ابتلا در افراد مسن و کسانی که به بیماری های زمینه ای دچار هستند بالاتر از جوانان، کودکان و افراد سالم است اما احتمال ابتلا و عوارض در این گروه ها نیز صفر نیست.
او ادامه داد: هر چقدر تعداد موارد ابتلا به کرونا در رده های سنی گوناگون کمتر باشد؛ قطعا مرگ و میر نیز به همان نسبت کمتر خواهد بود. افراد باید مسائل بهداشتی را به طور دقیق رعایت کنند تا گرفتار ویروس منحوس کرونا نشوند.
فاطمی بیان کرد: مردها به مراتب بیشتر از زنها به ویروس کرونا مبتلا میشوند زیرا به دلیل حضور بیشتر در عرصه های اجتماعی و مسائلی مانند استعمال سیگار که سیستم ایمنی دستگاه تنفسی را تحت تاثیر قرار می دهد، بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند . این متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری تاکید کرد: در برخی از بیماری ها مانند آنفلوانزا سرفه ها تا چند هفته پس از ابتلا ادامه دارد، این سرفه ها اگر با تنگی نفس و تب همراه نباشد و شدت آن ها در حال افزایش نباشد؛ خطرناک نیست و از علائم انتهایی بیماری کرونا محسوب می شود.
فاطمی در پایان گفت: اگر این سرفه ها همراه با تنگی نفس، تب و یا خلط خونی باشد افراد باید حتما پزشک خود را در جریان قرار دهند. البته این احتمال وجود دارد که بسیاری از ما ناقل بدون علامت باشیم و بدون آنکه از این مسئله اطلاع داشته باشیم باعث انتقال بیماری و انتشار ویروس به دیگران شویم.