به گزارش حلقه وصل، دکتر منوچهر اکبری، استاد دانشگاه عصر دیروز در میزگرد شعر انقلاب که در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار شد، گفت: در دانشکده هنر شهید آوینی را که دانشجویی سر در لاک و متفکر بود، می شناختم. در خدمت نسل سوم از ادبیات و شاعران هستیم. به خاطر دارم وقتی رساله کارشناسی ارشد خود را ادبیات جنگ گرفتم کتابی در مورد جنگ نبود.
دکتر اکبری ادامه داد: در جلسات شاعرانی همچون قیصر امین پور، سبزواری و مردانی حاضر می شدم. آنها شعر می خواندند و من می نوشتم. منبعی از جنگ نبود، تنها قیام نور و کتابی از آقای معلم بود.
وی با بیان اینکه امروز فقط 2500 پایان نامه در مورد امام خمینی (ره) احصا کردیم، عنوان کرد: 1400 پایان نامه را نیز در مورد دفاع مقدس احصا کردیم، امروز می شود دهها متخصص در زمینه مستند، شعر و داستان در حوزه دفاع مقدس نام برد.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: کتابخانه حوزه هنری گنجینه بزرگی محسوب می شود و اگر بشود با دانشگاه تهران پیوند بخورد، خوب است. این نوید را می دهیم که دانشگاه ها نه تنها دست رد به ادبیات دفاع مقدس نمی زنند بلکه به سمت آن دست دراز می کنند.
دکتر اکبری اظهار داشت: فقط در مورد احمد عزیزی راهنمای 5 رساله بودم. در زمینه ادبیات مقارن کار زیاد شده است. در کلاس های درس برای دانشجویان ایرانی درسم را با شعر انقلاب شروع می کنم حتی اگر سبک شناسی درس بدهم. برای دانشجویان خارجی نیز در سر کلاس آثار را می برم پایان ترم می بینم که یکی دو دانشجو به کار در زمینه شعر انقلاب علاقه مند شده است.
وی با اشاره به اینکه در دانشگاه ها هنوز روی ادبیات انقلاب نظریه ای مطرح نشده است، گفت: دیگر کمتر کسی سراغ شعرهایی می رود که رسالت نداشته باشد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه باید نظریه های حیات طیبه و سبک زندگی ایرانی اسلامی را در دانشگاه ها مطرح کنیم، عنوان کرد: دانشگاه ها دیگر نمی توانند مقاومت کنند چون انقلاب روی تمام قالب های ادبی تاثیر گذاشته است.