به گزارش حلقه وصل، حجتالاسلام حسن ناصریپور سرپرست معاونت فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به فرارسیدن روز سیزده آبان و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی آمریکا گفت: بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت آگاهی جوانان درباره شکلگیری سیاستهای داخلی آمریکا، محصولاتی فرهنگی در همین راستا در سطح شهر توزیع خواهد شد.
سرپرست معاونت فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دراین باره ادامه داد: این محصولات از کتاب «تاریخ مستطاب آمریکا» و از بخش یکم آن با موضوع «آمریکا و خودش» برگرفته شده است که تعداد ۱۰ هزار فلشکارت بین دانشآموزان مدارس مختلف سطح شهر، یکهزار بسته نمایشگاهی در تمامی مراکز سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و سایر مجموعههای منطقهای و بسیج و مساجد توزیع خواهد شد و 9 طرح از این کار در پرتابلهای سطح شهر به نمایش گذاشته میشود.
ناصریپور با تاکید بر اهمیت نشر این محصولات در فضای مجازی، افزود: همزمان با برگزاری این نمایشگاه محصولات تولید شده در فضای مجازی در قالب موشن گرافیکهای 40 ثانیهای و با هشتگ #تاریخ_مستطاب_آمریکا در شبکههای اجتماعی منتشر میشود.
وی درباره مرحله بعدی این اقدام فرهنگی گفت: در ایام دهه فجر نیز بخش سوم این کتاب با عنوان «تاریخ آمریکا و ایران» تولید و توزیع خواهد شد.
وی درپایان درباره کتاب «تاریخ مستطاب آمریکایی» بیان کرد: «تاریخ مستطاب آمریکا» در قالب طنز به رشته تحریر درآمده، از منابع غربیها و حرفهایی که خودشان پیرامون آمریکا زدهاند استفاده کرده و در مورد سیاستهای آمریکا در قبال ایران نیز بیشتر از منابع منتشر شده توسط وابستگان رژیم پهلوی بهره برده است.
ناصریپور درباره نقش این کتاب برای نشان دادن چهره واقعی آمریکا، توضیح داد: این کتاب در سه فصل «تاریخ آمریکا»، «تاریخ آمریکا و جهان» و «تاریخ آمریکا و ایران» نگاشته شده و در حالی انتشار یافته که عدهای میخواهند چهره واقعی و کریه آمریکا را بزک و دشمنی دیرینه آن شیطان بزرگ با ملتهای مظلوم جهان را پنهان کنند. اما «تاریخ مستطاب آمریکا» چهره واقعی و کریه و بدون بزک آمریکا را نشان داده است تا مردم در جریان دقیق تاریخ شکلگیری آمریکا و ظلم و ستمی که به بومیان اصلی و ساکنان اصلی آمریکا از بدو تاسیس آمریکا وارد شده، قرار بگیرند. در هر صفحه کتاب کاریکاتوری مرتبط با محتوای همان بخش، به تصویر کشیده شده است. نویسنده این کتاب صادق کوشکی و کاریکاتوریست آن مازیار بیژنی است.