کامالا هریس و دونالد ترامپ در اولین مناظره انتخاباتی خود طیفی از موضوعات داخلی و خارجی را مطرح کردند و بخشی از این مناظره به اتهامزنی و سرزنش یکدیگر اختصاص یافت.
طبق نتایج نظرسجی اخیر دو رسانه آمریکایی، کامالا هریس با اختلاف چهار درصد از رقیب جمهوریخواه خود دونالد ترامپ پیشی گرفت.
رئیسجمهور آمریکا جو بایدن که یک روز قبل از عملیات وعده صادق خواستار تلافی نکردن حمله اسرائیل به کنسولگری تهران در دمشق شده بود، حالا میگوید که ایران شهادت اسماعیل هنیه را پاسخ ندهد.
روزنامه نگار و تحلیلگر آمریکایی از پیشتازی کامالا هریس نسبت به دونالد ترامپ در جریان رقابتهای انتخاباتی این کشور خبر داد.
مرکز مطالعاتی «نشنال اینترست» با نام بردن از وزیر خارجه احتمالی در دولت دوم «دونالد ترامپ» هفت اصل در رویکرد وی را که بر «صلح از طریق قدرت» مبتنی است، تشریح کرد.
وزیر امور خارجه سابق آمریکا به عنوان بهترین گزینه برای نامزدی حزب دموکرات به جای بایدن معرفی شد.
اشتباهات محاسباتی دولت آمریکا در سیاستهایش نسبت به مسائل غرب آسیا باعث شکست راهبردی این کشور شده است.
احتمال دیگر این است که دولت بایدن نگران است بی توجهی اش به مشکل موجب شده تا توانایی ایران در بالا بردن سطح تنش افزایش یابد و این یعنی واشنگتن اکنون عملا باید با ایران به عنوان یک قدرت هستهای رفتار کند.
سه رئیس جمهور آمریکا در تاریخ پس از انقلاب تک دورهای بودند. «جیمی کارتر»، «بوش پدر» و «دونالد ترامپ».
غزه؛ الهامبخش تازه مسلمانان است و مقاومت مردم غزه باعث افزایش اسلامگرایی در جوامع غربی شده است.
«به قلّهها نزدیک شدهایم، نباید خسته بشویم». فهم هر کدام ما از این بیان رهبر انقلاب چیست؟ چه دریافتی از «قلهها» و میزان دوری و نزدیکی به آنها داریم؟ و برای پویش ملی در این مسیر، کدام نقش را ایفا میکنیم؟
اگر فلان استاد در فلان دانشگاه آمریکا یا اروپا به جرم اعتراض به رژیم صهیونیستی اخراج شده است، این چند به اصطلاح استاد! با اجرای دستورالعمل صهیونیستها علیه مردم کشورشان همراه بودهاند.
رئیسجمهور آمریکا بر روی آرای سلبی شهروندان آمریکایی و ترس آنها از بازگشت ترامپ حساب ویژهای باز کرده است. دموکراتها در انتخابات میاندورهای کنگره در سال 2022 میلادی این خطمشی را امتحان کردند و با استناد به نفرت برخی رأیدهندگان مستقل و حتی برخی جمهوری خواهان سنتی از ترامپ توانستند کرسیهای سنا را تصاحب کنند.
بعد از خبر توافق ایران و آمریکا به آزادسازی پولهای بلوکه شده و آزادی زندانیان، کاربران نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.
خبر توافق تهران و واشنگتن برای مبادله زندانیان، به سرعت خبر داغ جهان شد؛ حالا چند گروه داخلی و خارجی از این موضوع عصبانی شدهاند.
رسانه های جریان غربگرا از یکسو هتک حرمت قرآن را سانسور کرده و از سوی دیگر از بی حجابی و هنجارشکنی در داخل ایران حمایت می کنند.
مشکل شما مدعیان اصلاحات دفاع از حاکمیت ملی نیست! انکار نکنید. شما در بیانیه اخیر خود بر توازن در سیاست خارجی تأکید کردهاید ولی در همان حال از مقابله ایران با جنایات فراوان آمریکا با عنوان غربستیزی افراطی(!) یاد کردهاید.
دستور کار ویژهای در حوزه کردی با محوریت فعالکردن ایستگاههای آمریکا در منطقه در پرونده ضد انقلاب کردی در جریان است. در یک مورد اواخر سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۸۰۰ هزار دلار در اختیار ضد انقلاب کردی بابت تقویت آنها قرار گرفت.
«چرا عربستان سعودی دوباره با ایران متحد شد و این برای ایران چه معنایی دارد؟» و «دقیقا چه اتفاقی افتاده و چرا سعودیها با رفتار خود در قبال ایران، خطوط قدرت منطقه را تغییر داده اند؟» اینها سوالاتی است که نشریه آمریکایی «فوربس» تلاش کرده در مقاله اخیر خود، به آن پاسخ دهد.
خبرهای مبتنی بر توافق آمریکا و رژیم اسرائیل را میتوان نوعی اِعمال فشار برای تجدیدنظر جمهوری اسلامی در سیاست اصولی اخراج آمریکا از منطقه ارزیابی کرد و در همان حال نباید هوشیاری را هم از دست داد؛ چرا که ممکن است هدفگذاری مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی پایگاهها و نیروهای ایران در منطقه باشد.