برخی فعالان سیاسی و رسانهای تلاش کردند از همین صحنه تحقیرآمیز نتیجه بگیرند که مذاکره با ترامپ خوب و درست است و یا اینکه زلنسکی مجادله خوبی با ترامپ داشته است.
در پی توقف ارسال کمکهای تسلیحاتی آمریکا به اوکراین سیانان به نقل از کارشناسان مسائل بینالملل گفت که این اقدام تا قبل از آغاز تابستان تأثیر اساسی بر روند جنگ خواهد گذاشت.
واشنگتنپست با اشاره به نشست جنجالی رئیسجمهور آمریکا دونالد ترامپ با همتای اوکراینی خود، آن را «نشانی از فروپاشی غرب متحد» دانست.
ما اکنون به خاطر مشکلات اقتصادی با دو خوانش از عزت -که برای ایرانیان بسیار مهم است- مواجه هستیم. خوانشی میگوید ما نمیتوانیم برای حل مشکلات اقتصادی -که معلوم هم نیست حل شود -تسلیم خواستههای نامشروع امریکا شویم، سختیها را تحمل میکنیم، اما عزت، شرف، فرهنگ و تاریخ خود را به بازار بیهویتی نمیبریم.
آموزگار برای سلامت دانشآموزانش نگران بود. بچهها به خوردن «پُفک» عادت کرده بودند. انگار غیر از پفک هیچ خوراکی دیگری وجود نداشت! هشدارهای پیدرپی آموزگار، درباره زیانبار بودن آن نیز به خرج بچهها نمیرفت. یکی از روزها، ناگهان فکری به ذهن آموزگار مهربان رسید. فکر بِکری بود! خود را ملامت کرد که چرا زودتر به این فکر نیفتاده بود!
موقعیت عجیب زلنسکی این روزها منحصر بفرد است، او پس از مشاجره تند با ترامپ، نزد اروپاییها آمده است، اما به او گفتهاند که پیش ترامپ بازگردد.
گفتمان وفاق ملی که از ابتدای دولت مسعود پزشکیان با هدف ایجاد همگرایی سیاسی در کشور مطرح شد، این روزها تحت فشار جدی اصلاحطلبان رادیکال قرار گرفته است.
رفتار رئیسجمهور اوکراین بعد از جلسه پرتنش روز جمعه در کاخ سفید با دونالد ترامپ را میتوان نشانهای از عارضهای دانست که در آن افرادی که به گروگان گرفته میشوند عاشق زندانبانشان میشوند.
طی ساعات گذشته تحقیر و اخراج زلنسکی از کاخ سفید در صدر اخبار و تحلیلهای جامعه خبری در جهان بوده است. اما این رویداد چند فرامتن مهم دارد.
ماجرای مجادله در کاخ سفید هر لحظه ابعاد تازهتری به خود میگیرد و حالا فیلمیهایی از زوایای مختلف منتشر شده که نشان میدهد رئیس جمهور آمریکا و اطرافیانش تا چه میزان زلنسکی را تحقیر کردهاند.
اگرچه در روزهای اخیر شاهد عیان شدن بیش از پیش رویکردهای استعماری دولت آمریکا در قبال اوکراین بوده ایم با این حال، باید این نکته را مد نظر داشته باشیم که همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی اخیرا فرموده اند، میان دولت های مختلف آمریکا و سیاست های آن ها، تفاوت چندانی وجود ندارد. اگر از این زوایه به ماجرا بنگریم، به خوبی می توانیم درک کنیم که اوکراین چیزی جز یک پروژه بزرگ برای رهبران و دولتمردان آمریکایی نبوده است.
آمریکا دیروز در حالی بر سر میز مذاکره با روسیه بر سر سرنوشت جنگ اوکراین و امنیت و آینده اروپا نشست که هیچ نمایندهای از اروپا در این مذاکرات حاضر نبود.
کارشناسان و تحلیلگران غربی، کنفرانس امنیتی مونیخ را فصل جدایی روابط میان دو سوی اقیانوس اطلس میدانند.
شورای مقاومت منافقین برای حل و فصل رسوایی به بار آمده در حاشیه همایش پاریس، تلاش کرده تا اینگونه وانمود کند که اوکراینیها خودشان خواهان پیوستن به منافقین بوده و در حرکتی خودجوش عضو مجاهدین خلق شدهاند! دروغ خندهداری که در کلکسیون دروغهای متنوع دارودسته رجوی هم تاکنون پیدا نمیشد و جدید است.
آمریکا به دنبال آن است که بار حمایت نظامی از کییف را به دوش متحدان اروپایی خود بیندازد.
آمریکا تصمیم دارد تا پایان سال جاری کییف را به برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاستجمهوری ملزم کند.
رئیسجمهور اوکراین در تلاش برای تغییر ناخوشایند پایان جنگ حدود سه ساله با روسیه که چشمانداز حضور ترامپ در کاخ سفید مقابل او قرار داده، سعی کرد او هم از آشفتگی سوریه بهرهای ببرد.
فروردینماه سالجاری بود که حزب دموکرات کرهجنوبی (DP) بهعنوان حزب اصلی اپوزیسیون به رهبری «لی جه میونگ» رقیب انتخاباتی رئیسجمهور مستقر، موفق شد در بیستودومین انتخابات پارلمانی کرهجنوبی، 175 کرسی از مجموع 300 کرسی را بهدست آورد.
تکرار مواضع تأملبرانگیز رئیسجمهور در حوزه سیاست خارجی از نیویورک تا گفتوگوی ویژه تلویزیونی شامگاه دوشنبه، بیش از هر چیز ناشی از تسلط برخی از افراد بر وی در حوزه دیپلماسی و سیاست خارجی دارد.
«جفری لوئیس» مدیر برنامه منع گسترش سلاحهای هستهای در اندیشکده آمریکایی «میدلبری» به نیویورک تایمز گفت: شلیک موشک «اورِشنیک» به سمت روسیه، نشان از توانایی واقعی نظامی روسیه دارد که خسارت بزرگی به نیروهای اوکراینی زده است.