بررسیها نشان داده است که خوردن زنجبیل میتواند دردهای شدید ماهیچهای را که ناشی از تمرینات یا کارهای سخت بدنی هستند، تسکین دهد.
سرفه یکی از شایعترین علائم بیماریهایی است که در فصل زمستان با آن مواجه میشویم؛ با این ماده غذایی سرفه را کاهش دهید.
محققان بر این باورند که نوشیدن چای زنجبیل می تواند تا حد قابل ملاحظه ای میزان قند خون را در مبتلایان به دیابت کاهش دهد.
سیر و زنجبیل، هر دو به دلیل فواید خود برای سلامت انسان معروف هستند.
پژوهشگران با انجام یک مطالعه تاثیر استفاده از زنجبیل را در کاهش مشکلات ناشی از مثانه بیش فعال مورد بررسی قرار دادند.
مصرف گیاهان دارویی مثل زردچوبه، زنجبیل، چایی بِه، دارچین، مصرف یک قاشق چایخوری سیاه دانه و عسل و استفاده از گیاه اکیناسه در پیشگیری از کرونا تاثیر دارد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:کم آبی بدن ریسک ابتلا به کرونا را افزایش میدهد؛بنابراین روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید؛ همچنین سیر، زنجبیل و پیاز را هر روز استفاده کنید.
مصرف ادویههایی مانند دارچین و فلفل سیاه موجب سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن و از دست دادن چربیهای اضافه میشود.
مطالعه اخیر بر روی موش های آزمایشگاهی نشان می دهد که زنجبیل ممکن است به درمان افراد مبتلا به لوپوس و افراد آسیب پذیر در ایجاد لخته های خونی خطرناک کمک کند.
برخی از میوهها و سبزیجات علاوه بر داشتن خواص فراوان برای بدن انسان در لاغری نیز بسیار موثر هستند.
در شرایطی که منشا گرانی بسیاری از کالاهای مصرفی مردم مشخص است، معلوم نیست چرا برخوردی با این گرانفروشان صورت نمیگیرد.
یک متخصص طب سنتی گفت: یکی از راههای پیشگیری در مواجه با کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن با استفاده از گیاهان دارویی است.
خواص روغن ریشه زنجبیل برای سلامتی را می توان به خاصیت ضد التهابی، تحریک کنندگی، کاهش دهندگی درد، ضد عفونی کنندگی، اکسپکتورانت و هضم کنندگی آن نسبت داد.
استاد صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید برخودداری از خرید مواد غذایی فلهای، گفت: زعفران، زنجبیل، دارچین و زردچوبه تقویت کننده سیستم ایمنی بدن هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه کرد تا حد امکان از خرید مواد غذایی باز و سنتی در زمان شیوع بیماری کرونا خودداری شود.
مصرف سیر خام میتواند به عنوان یک عامل محافظت در برابر سرطان ریه، حتی برای افراد سیگاری باشد. حتی افراد سیگاری میتوانند با خوردن سیر خام دو یا چند بار در هفته خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش دهند.
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره درمان تغذیهای بیماری ام اس توضیحاتی را ارائه کرد.
تقاضا برای این خوراکیها بالا رفته است، طوری که قیمت برخی از صیفی جات مانند زنجبیل از حدود30 هزار تومان، به بیش از 70 هزار تومان رسیده است.