مصرف تخم مرغ خام ممکن است با مسمومیت غذایی همراه باشد.
چایهای فاقد کافئین به همراه مواد طبیعی همچون نعنای تازه، زنجبیل، و بابونه میتواند باعث آرامش معده، کاهش التهاب، کاهش حالت تهوع، و تامین آب بدن شود.
میتوان با مشاهده برخی علائم روی مواد غذایی به فساد آنها پی برد.
یک متخصص تغذیه در خصوص تغذیه سالم در روزهای گرم سال، گفت: در روزهای گرم مسمومیت های غذایی بیشتر از قبل است، بنابراین نسبت به بهداشت مواد غذایی توجه ویژه ای باید داشت.
براساس توصیه متخصصان طب سنتی؛استفاده از گیاه ریحان مسمومیت های غذایی را از بین می برد همچنین عرق بهار نارنج نیز برای درمان تپش قلب و دلشوره مفید است.
مسمومیتها، یکی از علل مرگ و میر است و در این بین، برخی از مسمومیتها، خطرناکتر و کشندهتر هستند.
هوای گرم تابستان، مهمترین عامل تکثیر باکتریها در بسیاری از مواد غذایی و بروز مسمومیت است.
مسمومیت "بوتولیسم" مسمومیت جدی است که در دو سوم از مبتلایان به این مسمومیت منجر به مرگ میشود؛ عامل این مسمومیت، سموم خارج سلولی (اگزوتوکسین) باکتری بنام کلستریدیوم بوتولینوم است و ...
برخی خوراکیها بیشتر از همه احتمال بروز مسمومیت غذایی در مصرفکننده را بالا میبرند، در همین رابطه بهتر است با برخی از این مواد غذایی آشنا شوید.