مراسم «ایران همدل» با هدف اهدای کمکهای مالی، طلا و سکه به لبنان و حزبالله، با حضور همسران سرداران شهدا و جانبازان و مشارکت گروههای جهادی و مردمی شنبه ۲۱ مهرماه ساعت ۱۴ در حسینیه آل یاسین برگزار خواهد شد.
نشست خبری پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار صبح امروز در منزل شهید طهرانی مقدم پدر موشکی ایران برگزار و خبر بینالمللی شدن جشنواره فیلم عمار در آن اعلام شد.
طهرانی مقدم اهدافش فراتر از پر شدن دست جمهوری اسلامی از اقتدار موشکی بود. او دورتر را می دید و برای روزگاری برنامه ریزی می کرد که بزرگترین مسئله جهان اسلام یعنی مسئله فلسطین را به راه حل نهایی خود یعنی نابودی رژیم اشغالگر قدس نزدیک کند.
حسن طهرانیمقدم به عنوان یکی از پایهگذاران برنامه موشکی در سپاه پاسداران شناخته میشود و به «پدر موشکی ایران» معروف است. طهرانیمقدم در سال ۱۳۹۰ در پی حادثه انفجار زاغه مهمات واقع در پادگان مدرس به شهادت رسید.
موشک هایی که امروز در دست حماس و گروه های مقاومت فلسطینی است و به کمک آن بیش از ۱۰ روز است که آرامش را از تمام صهیونیست های دنیا گرفته اند، حاصل دانش و تلاش سردار شهید حسن طهرانی مقدم است.
شهریور سال 1401 فتنه دیگری با یک دروغ و با هدف تضعیف انقلاب اسلامی به راه افتاد، اما این درخت 60 ساله همچنان پابرجاست؛ چون در این 6 دهه، خون هزاران شهید جوان درخت انقلاب را آبیاری کرده است.
تاکتیک و اقدام سریع سپاه، سرویس های اطلاعاتی دشمنان را در یک شرایط آچمز شدید قرار داد به گونه ای که آنها هیچ اطلاعی از این پرتاب و فعالیت های مقدماتی نداشتند که شاهکار اطلاعاتی بسیار مهمی محسوب می شود
شهید حسن طهرانی مقدم، طرفدار گروههای کاری سبک و چابک بود. برای همین سازمان جهاد خودکفایی جای کوچکی بود با آدمهای کم. بزرگترین و پیچیدهترین دستگاهها را توی پادگان کوچکی میساخت.
اکبر صحرایی و وحید یامین پور این هفته در ویژه برنامه «قرار سه شنبه ها» حضور می یابند و در قالب یک دورهمی صمیمی و دوستانه پیرامون کتاب و کتابخوانی بحث و گفتگو می کنند.
همسر شهید تهرانی مقدم، ولایت مداری را مهم ترین ویژگی شهید تهرانی مقدم برشمرد و گفت: این شهید والامقام خود را سرباز کوچک ولایت می دانست و با روح بزرگ ولایت پیوند خورده بود.
کتاب خط مقدم نامش را از نام خانوادگی شهید طهرانیمقدم وام گرفته و در عین حال اشارهای دارد به خود شهید و همراهانش که در خط مقدم صنایع موشکی ایران تلاش کردهاند.
رهبر معظم انقلاب صبح امروز با حضور در دانشگاه تهران بر سر پیکر پاک سپهبد سلیمانی حاضر شدند و نماز میت را اقامه کردند؛ گزارش تسنیم درباره حضور ایشان بر سر پیکر سایر فرماندهان را میخوانید.
رهبر معظم انقلاب صبح امروز با حضور در دانشگاه تهران بر سر پیکر پاک سپهبد سلیمانی حاضر شدند و نماز میت را اقامه کردند.
ادامه حرف های زینب فکرم را پاره کرد که «مامان چنان حرف بزنم که ترامپ به لرزه بیفتد!» و من زیرلب گفتم که از چنین پدری، چنین دختری هم باید...
مسیر دستیابی به قدرت بازدارندگی موشکی ممکن بود چند بار دچار توقف شود؛ اما تاکیدات آیتالله خامنهای و اراده طهرانیمقدم و یارانش نه تنها مانع از توقف این مسیر شد بلکه مسیر را هموارتر کرد.
شهید حسن طهرانیمقدم پدر موشکی ایران هشت سال پیش در ۲۱ آبان ماه سال ۱۳۹۰ با ۳۹ نفر از رزمندگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بهشهادت رسید.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: باید ببینیم که کجای تاریخ ایستادهایم؟ در کارزار دشوار و پیچیده تمدنی که از هرکسی کار برنمیآید، مقام معظم رهبری میگویند «جوان مومن انقلابی کار راه انداز است»، ما الآن یک گام را برداشتیم و این مسیر که تا اینجا آمدهایم، مایه مباهات است.
مراسم ترحیم والده شهیدان حسن و علی طهرانی مقدم عصر روز سهشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ با حضور مقامات لشگری و کشوری در مسجد امام صادق علیه السلام واقع در میدان فلسطین تهران برگزار شد.
سردار سرلشکر حسن تهرانی مقدم از فرماندهان سپاه در هشت سال دفاع مقدس و فرمانده سازمان جهاد خودکفایی سپاه پاسداران بود. در تاریخ معاصر کشورمان او را از بنيانگذاران صنايع موشكی جمهوری اسلامی ايران و بنیانگذار توپخانه و موشکی سپاه میشناسند. شهید تهرانی مقدم نزدیک به 25 سال از عمر خود را به ایجاد و توسعه بخش موشکی و توپخانهای اختصاص داد به همین دلیل از او به عنوان پدر موشكی ايران نام برده میشود. سردار تهرانی مقدم در روز 21 آبان سال 1390 در جریان آزمايش موشكی و در اثر انفجار زاغه مهمات، در پادگان اميرالمومنين(ع) شهرستان ملارد به ياران شهيدش پيوست. به مناسبت سالروز شهادت پدر موشکی ایران شهید سردار تهرانی مقدم تصاویر متفاوتی از این شهید بزرگوار در فضای مجازی به اشتراک گذاشته شده است.
«پاییز 63» سرگذشت مردان بلندبالایی است که در روزگار تنهایی و مظلومیت، گمنام جنگیدند. در این کتاب تلاش شده بخشی از حماسههای بینظیر فرماندهی موشکی سپاه با تلفیق خاطرات شهید حسن طهرانیمقدم و همرزمانش بازآفرینی شود.