طبق آمار بانک جهانی اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۱ رشد ۳.۱ درصدی داشت و رئیس جمهور هم از افزایش ۴۰ درصدی فروش نفت کشور خبر داده است.
فتنه ۸۸ در ۳ بعد فضای سیاسی، مستندات حقوقی و نتایج آشوب داخلی، زمینه فشار گسترده به اقتصاد ایران و بهدنبال آن ایجاد تنگنا برای معیشت مردم را مهیا کرد.
یکی از عناصر غربگرا از اینکه ایران با آمریکا مذاکره میکند، ابراز تعجب کرد.
روزنامه همشهری میگوید دولت دنبال جبران کسری بودجه خود از طریق افزایش قیمت حاملهای انرژی است.
وزیر کشور گفت: ساقط کردن پهپاد آمریکایی، مقابله به مثل با انگلیس و عربستان در موضوع توقیف نفتکشها به دشمنان جمهوری اسلامی ثابت کرد که آنها قدرت مقابله با جمهوری اسلامی را ندارند.
سفر اخیر هیات اماراتی به ایران در اوج تنشهای منطقه تحلیلهایی درباره انگیزههای این سفر به همراه داشته و این سوال مطرح است که ابوظبی چرا برای بهبود روابط با ایران تلاش میکند؟
«مجید تخت روانچی» نماینده ایران در سازمان ملل در مصاحبه با یک رسانه آمریکایی به آمریکا هشدار داد که ایران قطعا به هر حمله خارجی پاسخ خواهد داد.
نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: با مقاومت اقتصادی می توانیم به امریکا تحمیل کنیم که فشار اقتصادی را از کشورمان بردارد.
نماینده آمریکا در امور سوریه در سخنانی گفت که واشنگتن تا تحقق اهدافش به فشارهای اقتصادی علیه ایران ادامه خواهد داد.
رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: اقدام نابخردانه آمریکاییها درمورد سپاه، برای آنها نتیجه معکوس به همراه داشت، با محکومیت عمومی مواجه و به همبستگی و اتحاد ملی در ایران منجر شد.
در این چند روزه، برخی از سلبریتیهای ورزشی در خصوص مسائلی اظهارنظر کردهاند که هیچ اطلاع و شناختی در مورد آن ندارند.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط فعلی، دامن زدن به مشاجرات سیاسی و حواشی به صلاح کشور نیست.
رئیس مجلس شورای اسلامی به تلاش آمریکاییها برای برهم زدن آرامش کشور اشاره کرد و گفت: باید در شرایط کنونی کشور هوشیار باشیم.
کارشناس ارشد روابط بینالملل گفت: انتظار آن بود که مسئولین محترمی چون آقای دکتر صالحی که شخصیت بزرگواری دارند، به اصلاح اشتباهات گذشته اقدام کنند نه اینکه با اظهارات اخیر به اشتباهات اضافه کنند.
کسی یادش نمی آید که قبل از برجام، امثال آقای علی اکبر صالحی از کاهش ارزش حقوق دریافتی شان گله کنند.