رئیس انجمن روانشناسی تربیتی ایران فریبرز درتاج در روز جهانی سلامت روان، وضعیت سلامت روان در سطح جهان را نگرانکننده اعلام کرد.
رئیسجمهور در پیامی اعلام کرد:صفر شدن آمار متوفیان کرونا در ضمن تحریمهای ظالمانه و با اتکا به ظرفیتهای داخلی به دست آمد.
اداره بهداشت و درمان کشور ایرلند اعلام کرده است که اولین مورد ابتلا به ویروس آبله میمون را در این کشور شناسایی کردهاند.
از نظر برخی منتقدان، هشدارهای بیل گیتس درباره همهگیریهای آینده، اصولا نه پیشگویی که نوعی اعلام برنامه و پیشآگهی از دستور کار یک «الیت جهانی» است که بیل گیتس تریبون ایشان است.
دبیر کل سازمان جهانی بهداشت از عملکرد ایران در مقابله با کرونا به ویژه تک رقمی شدن موارد مرگ و میر روزانه بیماری تجلیل کرد و گفت: پوشش واکسیناسیون کرونا ایران در سطح ایده آل قرار دارد.
سازمان جهانی بهداشت در سایه تمرکز توجهات به جنگ اوکراین و قحطی جهانی در حال آمادهسازی یک «معاهده بینالمللی در مورد پیشگیری و کنترل همهگیریها» است که طبق قوانین بینالمللی الزامآور است.
همزمان با حضور دانش آموزان در مدارس، یکی از نگرانی های والدین، امکان ابتلای فرزندشان به کرونا است که در همین راستا، سازمان بهداشت جهانی، توصیه هایی رامورد تاکید قرار داده است.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: درطول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۰ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و ۲ هزار و ۲۹۹ نفر بیمار جدید نیز در ایران شناسایی شدند.
کارشناسان میگویند: جستجوی راههای نوین برقراری ارتباط نوجوانان با همسالان و بهبود روابط اعضای خانواده با یکدیگر از جمله راهکارهایی هستند که میتواند افراد را از انزوای دوران کرونا خارج کند.
ویروس شناس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نسبت به مواجه شدن با ویروس های جدید هشدار داد.
سازمان بهداشت جهانی میگوید پس از چند هفته کاهش در موارد جدید گزارششده کووید۱۹، این تعداد بار دیگر در سطح جهان، بهویژه در بخشهایی از آسیا و اروپای غربی، در حال افزایش است.
کارشناس دارویی دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح خطرهای لاغری بر اثر مصرف داروهای گیاهی غیرمجاز پرداخت.
سازمان بهداشت جهانی در بیاینهای اعلام کرد بیش از یک میلیارد نفر در جهان چاق هستند، ۳۹ میلیون نفر از این تعداد کودک هستند.
رئیس جمعیت هلالاحمر از توافق با سازمان جهانی بهداشت در زمینه انتقال واکسن ساخت ایران به کشورهای درخواستکننده خبر داد.
آنتیبیوتیکها در برابر عفونتهای ویروسی بیاثرند؛ زیرا ویروسها از سلولهای میزبان خود برای انجام فعالیتهایشان استفاده میکنند؛ بنابراین داروهای ضدویروس عملکرد متفاوتی نسبت به آنتیبیوتیکها دارند.