رئیس مجمع اصرار دارد که لوایح cft و پالرمو بدون در نظر گرفتن نسبتشان با FATF بررسی شوند اما یک کارشناس روابط بین الملل میگوید که اگر FATF از ما پیوستن به این کنوانسیونها را نخواسته بود که آنها را اصلا بررسی نمیکردیم.
تجربه دولت روحانی، بیش از پیش ثابت کرد که نوع مواجه با آمریکا و تروئیکای اروپا باید از موضع قدرت و اقتدار باشد. بهانه زدایی از آمریکا به هیچ عنوان جواب نمی دهد، چرا که صرفا بهانه ها تغییر می کند.
در این ۸ سال کابینه روحانی در اختیار اصلاح طلبان و به عبارتی در اختیار اعضای ارشد ستادهای انتخاباتی موسوی و کروبی بود.
کارشناسان معتقدند پذیرش لوایح مرتبط با FATF باعث میشود راههای تجارت خارجی کشورمان لو برود و آمریکا با شناسایی این راهها به دامنه و وسعت جنگ تحمیلی اقتصادی بیفزاید.
نمایندگان مجلس طی بیانیهای خطرناکترین بخش دستورات FATF را پیوستن به دوکنوانسیون CFT و پالرمو، برشمردند وتاکیدکردند: اینها مبنای «فشارهای شرطی» به ایرانی خواهدبود که درمعرض تهاجم اقتصادی آمریکا اوست.
ذوالنور با بیان اینکه در حال حاضر تحت تحریمهای غیرقانونی هستیم و مراودات مالی بینالمللی ما به صورت عادی انجام نمیشود، گفت: پذیرش الزامات FATF آب باریکه دور زدن تحریمها را قطع خواهد کرد.
اصلاحطلبان به خوبی میدانند که امکانات و اختیارات رئیسجمهور در ایران بسیار گسترده است، برای همین روز به روز بر تعداد کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 در طیف اصلاحطلب افزوده میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه FATF به نفع مردم نیست، گفت: CFT و پالرمو گشایشی برای ما ایجاد نمیکند و قبلا هم اعلام کردم این لوایح در مجمع رأی نمیآورد.
چپ ایرانی با نشانههای آشکار، دچار "زوال عقلانیت"شده است. اما این مسئله چگونه میتواند منجر به عبور از دموکراسی و حتی آنارشیسم شود؟!
پروانه سلحشوری نماینده مردم در مجلس است. سوال اینجاست که وی در هفته ها و ماههای اخیر برای مواجهه با بحران کرونا، چه اقداماتی انجام داده است؟!
گره زدن مسئله دریافت پول از صندوق بین المللی پول به مسئله FATF توسط اصلاح طلبان، یکبار دیگر ثابت کرد که برجام هیچ خاصیتی ندارد و جز ضرر و خسارت، هیچ نتیجه دیگری برای مردم ایران نداشت.
موسسه سلطنتی چتم هاوس انگلیس میگوید با توجه به ناموفق بودن فشار حداکثری دونالد ترامپ، باید مقدمات انعقاد برجام2 فراهم شود(!)
از سال ۹۵ تاکنون، علیرغم اجرای ۹۵ درصدی دستورات FATF توسط دولت آقای روحانی، هیچگونه گشایشی در وضعیت اقتصادی کشور و مبادلات بانکی ایجاد نشد، بلکه حتی سفره مردم کوچکتر هم شد.
رسانههای همسو با دولت، رویکرد دوگانهای نسبت به روند تعامل یکطرفه دولت با غرب پیدا کردهاند. برخی از این نشریات همچنان از روند یکطرفه برجام دفاع میکنند.
یک روزنامه حامی دولت در توافق خسارتبار برجام ادعا کرد مخالفان تصویب (ملحقات) FATF از سر شکم سیری تصمیم گرفتهاند.
اگر ایران پالرمو و سی اف تی را نیز تصویب کند، FATF با امتناع از خارج کردن ایران از لیست سیاه، دستور بعدی در حوزه موشکی را شرط خروج از لیست سیاه قرار می دهد و بهانه ها همچنان ادامه می یابد.
یک چهره اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام، به تازگی سخنان مهمی را پیرامون FATF، "لیست سیاه" و میزان ارتباط اقتصاد ایران با این کارگروه مالی خارجی بیان کرده است.
اقدام کارگروه ویژه اقدام مالی علیه کشورمان مبنی بر قرار دادن نام ایران در فهرست سیاه، اقدامی جانبدارانه و سیاسی است که ربطی به ادعاها و شعارهای این کارگروه ندارد.
کارگروه ویژه اقدام مالی دیروز همزمان با برگزاری انتخابات مجلس، ایران را در فهرست سیاه خود قرار داد.