فعالیت پلتفرمهای قانونگریز که وابستگی آنها به دشمنان ایران برملا شده است، فعالیت سکوهای سالم و مفید را که به مراتب فراتر از پلتفرمهای وابسته است با دشواری روبرو می کند. چرا نباید مدیریت این سکوها تحت نظارت دولت به افراد صاحب صلاحیت سپرده شود؟!
مگر امکانات و ظرفیتهای مورد استفاده پلتفرمها متعلق به نظام نیست؟! بنابراین چرا مالکیت و مدیریت آنها نباید در اختیار نظام نباشد؟! میفرمایند به نیروی کارآزموده نیاز است. بسمالله! مگر مدیران کنونی این پلتفرمها شقالقمر میکنند؟! توان و هوشمندی نیروهای متعهد و پا به رکاب ایران اسلامی را دستکم نگیرید.
اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور از واریز ما به التفاوت ریالی بیست و چهارمین مرحله سهمیه اعتباری سوخت، ۵۴۱ هزار تاکسی اینترنتی مشمول دریافت سهمیه اعتباری خبر داد.
حسین سعیدی از توسعه بسترهای فروش کتاب انتشارات بهنشر در سال 99 خبر داد و گفت: علاوه بر ایجاد پایگاه فروش بر روی سامانه آهو 24 و قرارداد همکاری با شبکه کتاب گیسوم، در آخرین روزهای سال 99، با عقد قرارداد با اسنپ و ایجاد لاین اسنپ بوک بر روی سامانه پر مخاطب اسنپ، زیرساختهای لازم ایجاد شد تا مشتریان ما در سال آینده بتوانند کتابهای درخواستی خود را از اسنپ نیز تهیه کنند.
وزارت خارجه روسیه میگوید تحریم ترامپ از سوی شبکههای اجتماعی با ادعای غرب درباره دموکراسی سازگاری ندارد.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: آقایان دولتی ها بودجه ۱۴۰۰ را فرضی نوشته اند با این خیال که با آمدن جو بایدن تحریم ها برداشته می شود و فروش نفت ایران به دوران اوج خود بر می گردد.
راه طولانی بود. ولی نفهمیدم چطور گذاشت. ماشین سبک میرفت. نه ترمز یهویی. نه سبقت و نه لایی. راننده با آرامش میرفت و میگفت. از فداکاریهای بزرگ شهدا. و از زندگی کوچک خودش. از خانمش که واسه کمک خرج خونه بافتنی میبافت و قیمت کامواش باز دوبرابر شده بود.
رضایی، مدیر برنامهریزی شرکت پخش فرآوردههای نفتی از واریز اعتبار مالکان خودروهای تاکسی اینترنتی در یکی دو روز آینده خبر داد.
دو شرکت اصلی تاکسی اینترنتی پس از افزایش قیمت بنزین، اطلاعیههایی خطاب به رانندگان خود صادر کردند.
همزمان با راهاندازی تاکسیهای اینترنتی، شایعه تعلق داشتن اسنپ به سپاه وجود داشت اما به تازگی مدیرعامل این شرکت توضیحاتی را درباره سهامداران آن ارائه کرده است.
مدیرعامل فعلی شرکت اسنپ به تازگی تایید کرده که عمده سهامداران این شرکت، غیر ایرانی و از کشورهای عربستان، امارات و آلمان هستند.
مدیر عامل اسنپ: دو فرد عرب و آلمانی اسنپ را در ایران راهانداختند و هم اکنون بیش از ۴۰درصد درآمد این شرکت به جیب خارجیها میرود.
ژوبین علاقبند مدیرعامل شرکت اسنپ در برنامه تهران 20 گفت: در حدود ۶۰ درصد از سهام اسنپ متعلق به شرکت ایرانسل است؛ در حدود ۳۰ درصد از سهام در اختیار سهامدار آلمانی و درصد دیگری نیز در اختیار فروشگاههای زنجیرهای هایپراستار است.
سردار جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور درباره فعالیت تاکسیهای اینترنتی هشدار داد. اسنپ که سرمایهگذار خارجی دارد و اطلاعات شهروندان را به خارج منتقل می کند،حتما تهدید است.
مشاور معاون شهردار تهران یکی از مزایای دستورالعمل جدید نظارت بر تاکسی های آنلاین را جلوگیری از انحصارطلبی آنها عنوان کرد.
اسنپ، به رانندگانش اجازه نصب نرمافزار رقبا را نمیدهد. این موضوع که مدتی است مورد اعتراض کارشناسان، شرکتهای رقیب و فعالان حریم خصوصی قرار گرفته است.