اختلال ۶ ساعته سرویسهای فیسبوک شامل شبکه اجتماعی فیسبوک، اینستاگرام و واتساپ، دومین قطعی بزرگ پس از سال ۲۰۰۸ بود که علت آن تغییرات پیکربندی اشتباه اعلام شد.
حجت الاسلام منتظری در پاسخ به اینکه چرا برخی مقامات تحت تعقیب نشدند؟ گفت: واقعیت آن است که ما میخواهیم ترک فعلها را تعقیب کنیم، اما ترک فعل در قانون، جرم تلقی نشده است.
زاکانی گفت: بخش عظیمی از مشکلات اقتصادی ما به عملکرد آقای همتی برمی گردد و هر جا فرصت باشد حاضرم با او مناظره کنم و خواهم گفت چه اتفاقات تلخی در دوره ریاست بانک مرکزی و بانک ملی ایشان رخ داده است.
اکنون باید خطاب به آقای همتی گفت، وقتی شما به قانون دسترسی ندارید و قانون را نمیدانید (البته این ایراد نیست، قوانین گسترده هستند) حداقل از یک مشاور حقوقی بهره ببرید.
در روزهای گذشته انتشار خبر افشای اطلاعات ۴۲ میلیون کاربر ایرانی تلگرام توسط نسخه غیر رسمی این پیامرسان خارجی نشان داد داستان پر حاشیه تلگرام در ایران ظاهرا تمام شدنی نیست.
وزیر ارتباطات در نشستی که امروز با فعالان شبکههای اجتماعی داشت، از متوقف شدن اینترنت رایگان خانگی خبر داد.
چاره تنها آن است که بکوشیم تا برپایه ارزشهای ریشه دار در سنتهای ایرانی که از دین مایه گرفته، حکمرانی طراز انقلاب اسلامی را محقق سازیم.
در عین حال بعضا، اتفاقاتی در رسانه ملی رقم می خورد، که خلاف رویکرد حکیمانه است. "سلبریتی گری" به ویژه در مناسبت ها و ایام و ساعات پر مخاطب، آفتی است که می تواند به کارکرد درست رسانه ملی آسیب جدی بزند.
روحانی بهعنوان رئیسجمهور، در ۶/۵ سال گذشته به جای کار و خدمترسانی، سرگرم عملیات روانی بوده است.
مهلت هاتگرام و تلگرام طلایی برای استقلال کامل از تلگرام تمام شد اما در این چند ماهه چه چیزهایی برای ما ثابت شد؟
معاون شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه دلیل اصلی فیلتر تلگرام مسئله اقتصادی بود، گفت: واتسآپ در ۱۰۹ کشور جهان برترین پیامرسان است.
چه توافقاتی میان دولت و تلگرام صورتگرفته که این پیامرسان توانست در مدت کوتاهی رقبای خود را کنار بزند و نخستین انتخاب مردم ایران شود؟ چه کسانی میخواستند تلگرام یکهتاز میدان ایران شود؟ در گزارش ذیل این سؤالات پاسخ داده میشود و اما صبوری لازم است. این گزارش یک غافلگیری هم برای شما دارد؛ جزییاتی از توافق دولت و تلگرام. با اینکه افکار عمومی تصور میکند ماجرای تلگرام از دیماه96 شروع شده است اما کمی جستوجو نشان میدهد که ماجرای تلگرام حداقل از سال 94 مورد سوالهایی در سطح حاکمیت بوده است.
پیام رسان تلگرام مدتی است که در بین ایرانیان محبوب شده ، این پیام رسان غیر بومی از ابتدای سال 1394 به بازار شبکه های اجتماعی در ایران پیوست . در آن زمان کمتر کسی فکر این را می کرد که به این گستردگی این شبکه اجتماعی محبوب شود ، حتی اوایل به دلیل مشابهت با پیام رسان واتس آپ خیلی مورد اقبال قرار نگرفت اما بر طرف کردن ایرادات بسیاری که در آن زمان داشت و اضافه شدن یک قابلیت جدید به اسم «کانال» روند افزایش عضو در این شبکه اجتماعی به شدت افزایش پیدا کرد تا حدی که این شبکه اجتماعی غیر بومی در نبود پیام رسان های بومی جای خود را در بین ایرانیان باز کرد.
این روزها بحث فیلترینگ تلگرام خیلی داغ است؛ اینکه رفع میشود یا خیر؟ جایگزینها چه پیامرسانهایی هستند؟ آیا ضرورت بود که فیلتر شود یا خیر. یکی میگوید پاول دوروف با وزیر ارتباطات صحبت کرده و قول قبول شرایط ایران را داده است. دیگری میگوید خبری بیرون آمده مبنیبر اینکه رئیسجمهوری دستور رفع فیلتر تلگرام را صادر کرده اما روز بعد توسط پایگاه اطلاعرسانی دولت این موضوع تکذیب میشود.