تجزیهطلبان و براندازانی که سال 1401 در شورای همبستگی دور هم جمع شده بودند، اکنون از اعدام جمشید شارمهد با سابقه ترور مردم عادی ایران، ابراز ناراحتی میکنند.
در حالی که بهصورت غیرمتعارفی در روزهای گذشته موضوع بازگشت دانشجویان و اساتید اخراجی فعال در اغتشاشات سال 1401 در رسانههای اصلاحطلب و ضدانقلاب خارجنشین مطرح میشود، آمارهای رسمی نشان میدهد که اساساً دانشجویان اخراجی این حوادث بسیار انگشتشمار هستند.
با شروع روند انتصابات دولت چهاردهم، نگرانی درباره بهکارگیری افرادی که کوچکترین اعتقادی به مبانی و اصل نظام نداشته و در آشوبها نقشآفرینی کردهاند روز افزون شده است.این انتصابات نابجا، خطر حاشیهآفرینی به جای خدمتگزاری در دولت جدید را به اذهان متبادر میسازد.
شرکتهای کسب و کار اینترنتی که در سال گذشته با جبههگیری اشتباه، با اغتشاش گران همراهی کردند، حالا در سوگ هموطنان در حادثه تروریستی کرمان، سکوت کردند.
مستند «اختاپوس» با محوریت نمایش پشت پرده اغتشاشات و کارزار نبرد اطلاعاتی آمریکا در ایران جمعه 24 شهریور حوالی ساعت 17 از شبکه پنج سیما روانه آنتن میشود.
کتاب «دروغ زن، زندگی آزادی» که مروری است بر ماجرای بیش از 38 هزار دروغ ضدانقلاب و اپوزیسیون، فردا وارد بازار نشر میشود.
کارشناسان برنامه امواج شبهه معتقدند: «رسانههای بیگانه به سراغ موازیسازی سوژهها میروند با این تفاوت که هر چه زمان میگذرد گزارهها، رقیقتر میشود و گزاره رقیق قابلیت میدانداری ندارد».
رویداد «روایت ۲» با هدف تثبیت روایتهای مکتوم مانده از وقایع و اغتشاشات سال گذشته و به تصویر کشیدن پشت پردههای این طراحی بزرگ به مدت سه روز در مجتمع فرهنگی آیههای مشهد آغاز بکار کرد.
تهران تایمز به یکی از اسناد محرمانه وزارت امورخارجه آمریکا دست یافته است که ثابت میکند ایالات متحده برای آشوب در ایران، نقش و برنامه ریزی فراوانی داشته است.
از سال گذشته و با حضور برخی افراد ناهنجار در خیابانها، رسانههای معاند تلاش کردند دینزدگی مردم ایران را جا بیندازند. بعضیها هم این دروغ را باور کردند، اما عزاداریهای محرم امسال این دروغپردازی را شست و برد! آمارها در این باره بسیار گویاست.
معاندین بخت برگشته در محرم، با تغییر ریل «تحریم شادی»، خواستار شادی کردن، و تحریم محرّم و لباس مشکی شدند.
آشوبهای پاییز 1401 بیشتر جنبه امنیتی و فرهنگی داشت، اما اقتصاد کشور را نیز با خود درگیر کرد؛ از تحریم برخی شرکت ها تا دعوت به اعتصاب و دمیدن برخی برندها در آتش آشوبها و به نظر میرسد پلتفرمهای اینترنتی باز هم به دنبال ایجاد بحران هستند.
برنامه دوشنبه شب جهان آرا با موضوع بررسی لایحه عفاف و حجاب و با حضور دکتر مهدی جمشیدی (عضو هیات علمی دانشگاه) و دکتر مهدی حاجی ملاعلی (حقوقدان)، روی آنتن زنده شبکه افق رفت.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به اینکه ما میتوانیم کلید حل مشکلات است گفتند: ما مشکلاتی داریم اما با روحیه «ما میتوانیم» میتوانیم از سد مشکلات عبور کنیم و هرکس ایران و منافع ملی را دوست دارد باید برای ترویج ایمان و امید تلاش کند.
در قانون اساسی آمریکا، اساسا موضوعی با عنوان رفراندوم وجود ندارد و تاکنون رفراندوم ملی در این کشور برگزار نشده است و چرا در فرانسه بعد از ماهها اعتراض در موضوع سن بازنشستگی، رفراندوم برگزار نمیشود؟
اشکان فدایی از اعضای گروه ملتفت، علت جدایی سروش لشکری(هیچکس) را ارتباط با سازمان مجاهدین عنوان کرد و گفت مادرزن و پدر زن سروش از اعضای رسمی این سازمان تروریستیاند.
دیدم یکی در نقد «برادران لیلا» نوشته بود، این فیلم ربطی به خانواده ایرانی و فرهنگ ما ندارد. واقعیت آن است که داستان این فیلم مملو از نماد بود و اساسا بنا نداشت راست بگوید. فیلم برای مخاطب «متوهم» خوب بود. مخاطبی که خودش را نشناسد و نخواهد که بشناسد. مثل اغتشاشات چند ماه قبل که برای متوهمین مناسب بود.
«غریب» ماجرای غریبی ندارد. داستان پرکشش، جذاب و خلاصهواری از دو سه ماه زندگی مردی است که روزگاری بین ما میزیسته.در فیلم سینمایی «غریب» که در لیست اکرانهای نوروزی قرار گرفته است، با ویژگیهای شخصیتی شهید بروجردی آشنا میشویم و بعضی از حوادثی را که در غائلهٔ کردستان از سر گذرانده، میبینیم.
پویش مطالعاتی جلد نخست از سلسله کتابهای پرسش و پاسخهای نوجوانانه با عنوان «راستینه» با بررسی شبهات پرتکرار اغتشاشات ۱۴۰۱ که توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شده است با جوایز میلیونی آغاز شد.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران در یادداشتی به بیان مواضع جهان غرب در برابر نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران پرداخت.