اگر برجام بهترین، کمهزینهترین و کوتاهترین راه برای مدیریت چالشها و بحرانهای داخلی است، پس چرا این معجزه و فتح الفتوح در دولت روحانی جواب نداد!؟
در آن مقطعی که دوستان و هم قطاران مهاجری، مفسدان گردن کلفت اقتصادی را «کارآفرین برتر» و «نخبه هایی در حد استیو جابز» جا می زدند، قوه قضاییه یقه این مفسدان را گرفت.
جریان اصلاحات شریک اصلی کارنامه دولت روحانی است. عملکرد این طیف از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰ تنها در یک نمونه به افزایش ۱۰ برابری قیمت دلار و گرانی ۷۰۰ درصدی مسکن منجر شد.
پرهیز از اشرافی گری، مردم داری، بی اعتمادی به غرب و تلاش شبانه روزی برای حل مشکلات کشور از ویژگی های رئیس مجلس یازدهم است.
افکار عمومی مدام کارنامه اصلاح طلبان و نحوه عملکرد آنها را با کارنامه قالیباف مقایسه می کند و در یکسو شعار و جنجال را میبیند و در سوی دیگر اقدام و عمل را.
دولتمردان بارها به بی دستاوردی برجام اذعان کرده اند. برای نمونه چندی پیش روحانی با اشاره به تجربه برجام گفته بود «مذاکره با آمریکا دیوانگی است» .
مرور سوابق و زندگی لاکچری ظریف دست کم این را اثبات میکند اگر به تعبیر ایشان «انقلابی زیرکولرنشین» در جمهوری اسلامی باشد، قطعا ظریف جزو اولین نفرات آن است.
برخی از ما، وقت و بی وقت، نگران این هستیم که ایمان عمومی مردم دارد ضعیف می شود. نگرانیم که جمعیت مساجد کاهش یافته و کفر و الحاد در حال فزونی است. لابد زیاد شنیده ایم و یا حتی خودمان نیز برای دیگران تعریف کرده ایم که چه روزگار بدی شده است ؟! شنیده ایم و تعریف کرده ایم که تا چهل پنجاه سال پیش ، آدمهای لات و عرق خور نیز در ایام محرم و صفر حرمت نگه داشته و مشروب مصرف نمیکردند. اما این روزها گاهی اوضاع برعکس است!
«خانه دختر» با وجود اصلاحات متعدد با نظر مستقیم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توقیف شد اما چه داستانی دستمایه این فیلم سینمایی قرار گرفته بود که برخلاف رویه معمول و در اتفاقی کمسابقه در تاریخ سینمای ایران، علی جنتی در مقام وزیر فرهنگ راساً ورود کرد و دستور عدم اکران آن را صادر نمود و نمایش «خانه دختر» در جشنواره فجر، نخستین و آخرین اکرانش بود؟!
اما این که سهیلی در این روزهای پرتنش کشور در جریان مذاکرات هستهای، به فکر ساخت فیلمی با این اسم برود، به نوعی ماهی گرفتن از آب گلآلود است.