محمدحسین مهدویان میگوید به دلیل سوءظنی که نسبت به او و آثارش در سالهای اخیر وجود داشته است، ترجیح میدهد تا زمان تغییر شرایط دیگر فیلم مرتبط با مضامین سیاسی نسازد.
نادر سلیمانی در یک برنامه تلویزیونی گفت: قرار بود در «لاتاری» من و هادی هجازیفر کشته شویم.
«لاتاری» فیلمی ساختارمند و با کیفیتی که تصویری از یک قهرمان با غیرت ایرانی را در پرده نقرهای متجلی میکند، این بار در ضیافت رمضانی سینما زندگی حاضر شد و سیدمحمود رضوی هم با دانشجویان و خانوادههای ایرانی گفتگویی داشت.
هادی حجازیفر بازیگر نام آشنای این روزهای سینما و تلویزیون به سالروز اشغال فلسطین و تشکیل رژیم جعلی اسرائیل (روز نکبت) واکنش نشان داد.
جدیدترین آمار فروش فیلمهای سینمای ایران در حالی منتشر میشود که فیلم سینمایی «مصادره» با ریزش مخاطب رو به رو شده است.
«مهدی زمینپرداز» برای بیشتر ما یادآور نقش «شهید باقری» در سریال«آخرین روزهای زمستان» است. او در تازهترین نقش خود در «لاتاری» آنقدر متفاوت حاضر شده که همین تفاوت بهانه مصاحبه ما با او شد.
برنامه «چشم شب روشن» روز چهارشنبه با موضوع «نگاه، فکر و اندیشه شهید مرتضی آوینی» به روی آنتن رفت.
ابراهیم حاتمی کیا و هادی حجازیفر، کارگردان و بازیگر «به وقت شام» به استان البرز میروند و محمد حسین مهدویان و ساعد سهیلی، کارگردان و بازیگر «لاتاری» به استان مازندران سفر میکنند تا در سانسهایی از اکران فیلمشان با مخاطبان خود دیدار کنند.
پیشنهاد نوروزی مجموعه «کبریت»، فیلم سینمایی «لاتاری» است و به همین مناسبت اقدام به ساخت دوربین مخفی با موضوع آخرین ساخته محمدحسین مهدویان کرده است. در این مجموعه واکنش شهروندان نسبت به مزاحمت شیخ دبینشین و دستیارش برای دختر ایرانی به تصویر کشیده شده است.
همزمان با اکران فلیم سینمایی لاتاری و انیمیشن فیلشاه در سینماهای کشور، شرایط اکران این آثار در شهرهای فاقد سینما نیز با همکاری جشنواره عمار و مؤسسات پخش این دو فیلم فراهم شد.
هادی حجازیفر شب گذشته مهمان برنامه«یکِ یک» شد.
هادی حجازیفر که فیلمهای «به وقت شام» و «لاتاری» با بازی او روی پرده سینماهای کشور است، با انتشار متنی، سیوششمین سالگرد شهادت مهدی باکری را یادآوری کرد.
«تنگه ابوقریب»، «به وقت شام» و «لاتاری» آثار برتر مجمع منتقدان سینمای انقلاب شدند.
محمدحسین نیرومند، کارشناس سینما گفت: جشنواره باید تکلیف خود را مشخص کند و اگر میخواهد در مدیریت کلان سینمای ایران نقش داشته باشد، نمیشود مهمترین بخش آن که داوری است با احساسات و با نگاه جانبدارانه صورت گیرد.
رئیس موسسه هنری ـ رسانهای «اوج» گفت: اظهارات و مواضع حاتمیکیا، آغاز مبارزه است. نسل جوان، کاربلد، دغدغهمند و انقلابی سر برآوردند و در آینده نزدیک شاهد تولد ابراهیم حاتمیکیاهای جوان و پرتلاش در عرصههای مختلف خواهیم بود.
عضو هیئت داوران جشنواره فیلم فجر در یادداشتی نوشت: یکی از عناصری که به این سینمای نوین قدرت میبخشد، رویش جوانان نسل سوم انقلاب است که با تلاش عالمانه، عمل حرفهای و معرفت مومنانه مفاهیم و آرمانهای انقلاب را به تصویر میکشند.
رئیس اندیشکده یقین ضمن ابراز تأسف از عملکرد داوران سی و ششمین جشنواره فیلم فجر گفت: به عوامل و سازندگان فیلمهای «سوءتفاهم»، «به وقت شام» و «لاتاری» تبریک میگویم که در مقابل سینمای برلینپسند ایستادند!
نصرالله پژمانفر نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: داوران باید در ارائه جوایز جشنواره دقت کنند که فضای ایجاد شده در جشنواره، انگیزه برای فعالیت بعدی افراد دغدغهمند به مسائل جامعه و نظام را از بین نبرد.
وحید جلیلی مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی برای دو فیلم «به وقت شام» و «لاتاری» یادداشت کوتاهی نوشت.
بازیگر فیلم به وقت شام گفت: بازی برای ابراهیم حاتمی کیا بسیار سخت است. حاتمی کیا از دقیقه به دقیقه فیلمش نمی گذرد و حواسش به همه چیز هست. حتی حواسش به ته مانده بطری آب معدنی هم هست زیرا حاتمی کیا به شدت به بیت المال اهمیت می دهد.