کارگردان فیلم «۲۳ نفر» تاکید کرد: بسیجیهای آن دوره محصول مستقیم نسل و تفکر انقلاب بودند؛ این نسل را فرماندهانی مانند حاج قاسم پرورش داده بودند، اهمیت ۲۳ نفر این بود که بدون حضور فرمانده بهترین تصمیم را گرفتند و اینها نمایندههای نسل آن روزها هستند.
مهدی جعفری: دوران هشتساله دفاعمقدس یکی از پرافتخارترین مقاطع تاریخ ملت ایران بوده و خواهد بود. گنجی ماندگار که سرمایه بیبدیلی برای همه نسلهاست و نه فقط ما.
مجتبی فرآورده تهیهکننده فیلم «۲۳ نفر» درمورد وجوهات ملی و دینی این فیلم گفت: نمیتوان بین بخش دینی و ملی کار تفکیلی قائل شد.
مهدی جعفری پس از ۱۰ سال از ساخت مستند «23 نفر و آن یک نفر»، این ماجرا را با حمایت سازمان اوج به فیلم سینمایی تبدیل میکند.
کارگردان فیلم «ثارالله(ع)» با تأکید بر اینکه ساخت این فیلم یک تعهد است، گفت: بنا داریم در این فیلم تصویرگر همراهی با کاروان امام حسین(ع) از مکه تا عصر عاشورا باشیم.
محمدهادی نائیجی گفت: جامعه فیلمسازی اَبعد از دین است. یعنی به نسبت مردم از دین دورتر است. صنعت سینما در شروع خود به شما میگوید که دین را کنار بگذار.
مجتبی فرآورده با بیان اینکه بخشی از سرمایه «سربازان گهواره» فراهم نشده است، عنوان کرد که این فیلم روایتگر اتفاقات ۲۳ تا ۲۵ بهمن سال ۵۷ است.
شورای صدور پروانه ساخت با پنج فیلمنامه در جلسه ۶ آذر موافقت کرد.
فیلم سینمایی «ثارالله» با موضوع قیام امام حسین(ع) آماده فیلمبرداری شد.
مجتبی فرآورده گفت: مراحل پیشتولید فیلم سینمایی «ثارالله» به خوبی پایان یافت، اما نتوانستیم وارد مرحله تولید شویم. منتظر تامین مالی هستیم، عوامل به دلیل موضوعیت فیلم درباره امام حسین(ع) پا به رکاب و آمادهاند.
فرآورده تاکید کرد: هزینههای این اثر سینمایی توسط خیرین و محبین سیدالشهداء(ع) تامین خواهد شد. اگرچه پیشنهاد مشارکت در تولید فیلم و حضور در خیمه اصحابالحسین را به مراکز دولتی هم ارائه کردهایم، اما به این معنا نیست که تولید این فیلم منوط به حضور مراکز دولتی است.