کتاب «برادر من تویی» برای یازدهمین بار توسط انتشارات کتابستان معرفت منتشر شد.
حضرت عباس (ع) به همراه سایر کاروانیان با اجابت دعوت امام حسین علیهالسلام که همان دعوت خدا و رسول است، به حیات جاودانه آن هم در معیت امام حسین علیهالسلام دست یافتند.
در روز عاشورا چون سپاه دشمن آب را بر امام حسین(ع) و یارانش بستند، تشنگی بر آنها سخت گذشت. کودکان از شدت تشنگی می نالیدند. حضرت ابوالفضل درصدد تهیه آب وارد میدان جنگ شدو به سمت فرات حرکت کرد.
مراسم «رکضة طویریج» (هروله طویریج)، امروز در کربلای معلی پس از ادای نماز ظهر و عصر و با مشارکت خیل عظیم عزادار ان حسینی آغاز شد.
مرور رسومات مذهبی کشورهای مسلمان، وجه اشتراکات عقاید ملتها را پررنگ میکند. مجله مهر با رایزن سابق فرهنگی ایران در آلبانی در مورد این مراسم گفت و گو کرده است.
بینالحرمین با بیش از ۱۵ هزار مترمربع کفپوش قرمز برای برپایی مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی آماده شد.
مسجد جامع آبشناسان و حرم شهدای گمنام آبشناسان با همکاری جبهه فرهنگی اجتماعی جنوبغرب استان تهران برنامه ای را ترتیب داده اند به نام (ضیافت علوی) که تصمیم دارند در روز عید سعید غدیر ۱۰ هزار پرس غذا پخت کند.
در اسناد تاریخی مطلب چندانی درباره تاریخ وفات ام البنین (س) وجود ندارد، اما معتبرترین آن ۱۳ جمادی الثانی است.
عزاداری تاسوعای حسینی با رعایت پروتکل های بهداشتی در حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد.
ایرانیان شب گذشته با راهاندازی دسته و حضور در حرم حضرت عباس (ع) به عزاداری شب تاسوعا پرداختند.
انوش معظمی درباره تأثیر نقشها و سریالها میگوید که بعد از این همه سال پخشِ سریال "مختارنامه"، هنوز ناسزا میشنود اما دلخور نمیشود.
یکی از دغدغه های عزاداران حسینی این است که چطور در این روزها که نمی توانند به خاطر سلامتی خود و اعضای خانواده در تکیه ها حضور یابند، مراسم برگزار کنند؟در حالیکه در خانه هم می توان تکیه خانگی برپا کرد.
در صحنه کربلا میبینیم که پسری، پدر را تا نهایت عبادت یاری میکند و پسری هم در مقابل، پدر را برای دنیا تشویق میکند و از دلرحمی و انسانیت به دور نگهمیدارد.
همزمان با شب نوزدهم ماه رمضان، مراسم احیای اولین شب از شبهای قدر و مراسم عزاداری ایام شهادت امام علی (ع) در اعتاب مقدسه عراق با حضور جمع کثیری از عاشقان اهل بیت (ع) برگزار شد.
طوفان و گرد و غبار ساعاتی پیش کربلا را درنوردید و زائران در بینالحرمین پراکنده شده و به حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) پناه بردند.
حضرت عباس علیهالسلام با اینکه بسیار زیبا بود، بسیار مؤمن، سربهزیر و نجیب بود. گفتهشده شخصی که بر فرق مبارک آن حضرت در روز عاشورا ضربه زد، بعدها گریه میکرد و میگفت: من جوانی را کشتم که جای سجده بر روی پیشانی او پیدا بود.
حجتالاسلام موسوی مطلق با اشاره به فرازی از زیارتنامه حضرت ابوالفضل(ع)، به ۴ ویژگی برجسته ایشان اشاره کرد.
یک کارشناس دینی گفت: هر فردی که با امام حسن(ع) و امام حسین(ع) کاری داشت از طریق حضرت ابوالفضلالعباس(ع) اقدام میکرد تا حاجت خود را بیان کند، به این دلیل به آن حضرت لقب بابالحوائج دادند.
پس از بسته شدن حرم امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) در ایران، حرم حضرت زینب (س) و حضرت رقیه (س) در سوریه نیز به منظور جلوگیری از شیوع کرونا به مدت ۱۶ روز به روی زائران بسته شد.