آیت الله محی الدین حائری شیرازی گفت: موزه های زنده نظیر شهرک تاریخی مشهد دوست داشتنی می توانند شکاف بین نسل ها را کاهش دهند و جوانان را نسبت به کشور مسئولیت پذیر کند.
عیدانه «ماه نشان» با حضور اهالی فرهنگ و هنر و رسانه، یکشنبه شب به صورت زنده روی آنتن شبکه افق رفت.
یک کارشناس فرهنگی گفت: باید در جای جای نمایشگاه کاری کنیم که مردم آثار و یادگاریهایی را از نمایشگاه با خود داشته باشند. این خیلی مهم است که ما فرهنگ خودمان را در نمادهای کوچک عرضه کنیم و این نمایشگاه در همین جا به پایان نرسد.
این استاد دانشگاه گفت: کارگردان بزرگی اینجا پای کار بوده که همه چیز اینطور دقیق است. در اینجا مردم با مکان و زمان ارتباط برقرار کرده اند و به نظر رسانه ملی باید پوشش مناسبی را برای این جریان فراهم کند که همه مردم آن را مشاهده کنند.
معاون فرهنگی- اجتماعی شهرداری مشهد گفت: ما آن قدر ابتکار نداشتیم که بسیاری از نشانههای تمدنی و هویتیمان را که کاملاً قابلیت این را دارند که به یک محصول و کالای فرهنگی تبدیل شوند، تبدیل به سوغات فرهنگی کنیم.
رحیمپور ازغدی در بازدید از شهرک تاریخی «مشهد دوستداشتنی» گفت: اینجا هم نمایشگاه هنر است که جوانان انقلاب یک انرژی عظیم هنری را از این طریق فعال کردهاند، هم اوج هنر و هم اوج احساس مسئولیت انقلابی که مردم از آن استفاده میکنند و لذت میبرند.
حاج علی اکبری رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور از شهرک تاریخی «مشهد دوست داشتنی» بازدید کرد. وی در این بازدید گفت: به خاطر تعلق خاطری که مردم این کشور به مشهد دارند، اینجا شهر همه مردم ایران است، این رخداد میتواند برداشتهای خوبی را برای اهل فکر در استانهای دیگر ایجاد کند و سرآغاز یک اتفاق خجسته در میهن اسلامی ما باشد.
جلیلی گفت: به غارت فرهنگی مشهد و به مدلهای توسعهای آن معترضیم ولی در کنار آن پیشنهاد جایگزین داریم. اگر وقت فراغت زائر را پر نکنید ممکن است وقت او در پرسهزدن در مالها و برجهایی که مصرفزدگی را ترویج و تبلیغ میکنند سپری شود.