پژوهشگر تاریخ اسلام گفت: ماجرای محافظهکاری و صورتیبازی از ابتدا بوده، مثلاً احنف بن قیس از سران قبیله و خواص دوران امیرالمؤمنین (ع) از جمله افرادی بود که پای ضرر دادن نبود و برای حضور در جنگ جمل بهانه آورد.
انبارلویی با بیان اینکه دیدار سفرا و مسئولان سیاست خارجی، فرصتی برای بازخوانی سه اصل مهم عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی بود، نوشت: پرهیز از دیپلماسی التماسی و تعاملات و فعالیتهای خردمندانه و محاسبه شده با کشورها و انعطاف نشاندادن برای دورزدن موانع سخت و صخرهای و ادامه دادن مسیر اصلی از مختصات این بازتعریف و بازخوانی بود.
در ادامه معرفی شخصیتهای تراز اول جهان اسلام که به همت تولیت حرم حضرت عباس(ع) انجام میگیرد،فیلم مستند داستانی «مالک اشتر» جلوی دوربین رفت.
امام علی(ع) در پاسخ به ادعاهای طلحه و زبیر در سال 36 هجری قمری به سران جمل نامهای نوشت.
رضا غلامی گفت: تشخیص مرز جبهه حق و باطل در غیاب امام(ع) و حتی در زمان ظهور امام (ع)، بزرگترین آزمون انسان در این عالم است. بزرگ ترین فتنه ها و نفاق ورزی ها هم در همین جا اتفاق می افتد.
کتاب «تشیع در تاریخ» اثر احمدرضا خضری از سوی دفتر نشر معارف به چاپ پنجم رسید.
امام در نامه ای به معاویه به تشریح مشروعیت حکومت خود می پردازد.
آیتالله ضیاءآبادی در درس تفسیر قرآن گفت: اگر انسان فکر را در مسیر تکمیل خوراک، پوشاک و مسکن به کار برد جنایت و خیانت کرده، یعنی نیروی انسانی را در راه تکمیل و تأمین زندگی حیوانی مصرف و انسان را در خدمت حیوان قرار داده است.