یکی از ویژگی های بسیار مهم طرح اصلاح یارانه ها، مبارزه با قاچاق کالاهای اساسی است. در دولت روحانی سیاستگذاری غلط و غیرکارشناسی ارز ۴۲۰۰ تومانی، زمینه ساز رانت های گسترده و قاچاق و فساد شد.
افراطیون اصلاح طلب نگرانند که دولت بانیان مشکلات موجود را کنار بگذارد. این در حالی است که بانیان گرانی و حامیان دلالان و مخالفان خودکفایی، نباید جایی در دولت داشته باشند.
اصلاح طلبان با چند مسئله بسیار مهم مواجه هستند؛ «کارنامه مردود و غیرقابل قبول»؛ «فقدان برنامه راهبردی برای اداره کشور» و «فقدان سرمایه اجتماعی و کاهش روزافزون بدنه اجتماعی».
آیا پیاده روی ظریف و کری و گفت و گوی تلفنی روحانی و اوباما و گفت و گوهای عراقچی و وندی شرمن و...به معنای مذاکرات مستقیم و بدون واسطه نبود!؟ نتیجه چه شد!؟ تحریم ها به تاریخ پیوست!؟
هر وقت که با مفسدان گردن کلفت اقتصادی برخورد شده و مدیران نجومی بگیر و دلالان و جماعتی که خون مردم را در شیشه می کنند، نقره داغ می شوند،صدای اعتراض اصلاح طلبان بلند می شود.
نوع ارتباط برخی رسانه های اصلاح طلب با ضدانقلاب خارج نشین، این شائبه را ایجاد می کند که این دو طیف در پروژه ای مشترک، به تقسیم کار اقدام کرده اند
بی صداقتی با مردم و بی احترامی به افکارعمومی یعنی وقتی خودمان در قدرت هستیم، بعد از ۸ سال مدعی شویم که هنوز برای ثمردهی وعده ها زود است و باید حداقل ۱۶ سال صبر کنید!
اکنون سالهای طولانی است که پروژه «معرفی امامِ منهای خط امام» به کارویژه اصلی افراطیون اصلاح طلب بدل شده است. همان طیفی که هیچ اعتقادی به مردم سالاری ندارد و مروج اسلام آمریکایی است.
دولت روحانی در ۸ سال گذشته رویکرد «بهانه زدایی از آمریکا و اروپا» را صدر اقدامات خود قرار داد. این روش موجب شد که علیرغم بتن ریزی در قلب راکتور هسته ای، تحریم ها تقریبا دو برابر شود.
انتظار میرود با فعال شدن داعش در افغانستان دلسوزیهای نیروهای تندرو اصلاحطلب فروکش نکند و دستکم با صدای رسا جنایاتی که بعد از مأیوس شدن غرب از درگیر کردن ایران با طالبان آغاز شده است را محکوم کند.
دشمن در پی تعمیم برجام به توان موشکی و قدرت منطقه ای ایران است و افراطیون اصلاح طلب در داخل با این نقشه ضدایرانی همراه شده و در پی عادی انگاری آن هستند.
یک جریان سیاسی در داخل همراستا با سیاست های ضدایرانی آمریکا در پی آن است تا هر رویدادی که در پیشرفت کشور و بهبود اقتصاد و معیشت مردم می تواند مفید باشد را به برجام و FATF گره بزند.
ناصر قوامی، عضو مجمع روحانیون حمایت از عبدالناصر همتی در انتخابات ریاست جمهوری، را اشتباه بزرگ خاتمی میداند.
دغدغه مرحوم دری وحدت قومی و استقلال کشور ما ایران در مقابل استعمارگران و نفوذ بود و همین باعث شد که مافیای سینمای دهه ۶۰ او را طرد و تحریم کند زیرا با ذائقه آنها جور نبود و او را خودی نمیدانستند.
جریان اصلاح طلب این روزها بجای آنکه برای رفع مشکلات مردم و بهبود اوضاع و پیشرفت کشور به میدان بیاید، همچنان مشغول نمک پاشی روی زخم مردم و دهن کجی به دموکراسی و مردم سالاری است.
افراطیون اصلاح طلب تعمدا دو مسئله بدیهی را انکار و سانسور می کنند، یکی خوی سلطه گری، غارتگری و بدعهدی دشمن است و دیگری خوش بینی دولت روحانی به طرف غربی و اعتماد بلاوجه به آمریکاست.
بخشی از جریان اصلاح طلب همزمان با آغاز به کار دولت رئیسی، پروژه یأس آفرینی و ناامیدکردن مردم از بهبود اوضاع را کلید زده است. نکته مهم اینجاست که مجریان این پروژه، دقیقا همان بانیان وضع موجود هستند.
علت اصلی وضع موجود بی مسئولیتی طیفی است که از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون حداقل ۳۴ سال در مناصب ارشد اجرایی، تقنینی و قضایی حضور داشته اما به هیچ عنوان کارنامه قابل قبولی ارائه نداده است.
اصلاح طلبان در این ۸ سال با خانه ساختن برای مردم، ساخت پالایشگاه و ساخت نیروگاه مخالفت کرده و خسارت های متعددی به کشور و مردم وارد کردند.
دولت آقای روحانی، آمریکا را «کدخدا» قلمداد کرده و مدعی بود که آنچنان رونقی ایجاد می کند که دیگر هیچکس به پول یارانه نیازی نخواهد داشت.