«علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت صراحتا اعلام کرد که «به هیچ وجه قیمت نان برای مردم تا پایان سال تغییر نمیکند و رئیسجمهور اجازه گران شدن نان را نمیدهد.»
رسانه های اصلاح طلب به گونه ای مشکلات موجود را غیرمنطقی جلوه می دهند که گویا روحانی کشور را در بهترین شرایط و در وضعیتی بی نظیر به دولت سیزدهم تحویل داد.
اشخاصی که رسانه های اصلاح طلب به عنوان الگوی دیپلماسی و میدان معرفی می کنند، هم تأمل برانگیز است و هم مضحک.
فساد قرمز و آبی نمیشناسد و هرکجا مشاهده شود، باید به سرعت و جدیت و بدون هیچ ملاحظه ای با آن برخورد کرد. اما مدعیان مبارزه با فساد باید کارنامه خوبی برای عرضه ارائه کنند.
۲۴ نماینده مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه ای ۵ بندی در خصوص پرونده کرسنت به ریاست قوه قضائیه، تأکید کردند: قوه قضائیه اجازه ندهد خدای نکرده بر پیشانی دستگاه عدلیه ایران، مهر مماشات حک شود.
نماینده لیست امید: اگر قرار باشد همان سبک و سیاقی که در اصفهان عمل کردند در جاهای دیگر عمل کنند، هر اجتماعی، زمینه اجتماع دیگری را فراهم و خشم مردم را بیشتر میکند.
به گفته عضو کمیسیون انرژی مجلس، در جریان انعقاد قرارداد کرسنت، بیژن زنگنه به شرکت کرسنت تعهد میدهد که مفاد این قرارداد برای مسئولان جمهوری اسلامی ایران محرمانه بماند.
در صورت تداوم روند فعلی، در بهترین حالت محکومیت ایران در پرونده کرسنت ۱۲.۴ میلیارد دلار است، با در نظر گرفتن نرخ دلار ۲۸ هزار تومان، جریمه ایران در پرونده کرسنت حداقل ۳۴۷ هزار میلیارد تومان خواهد بود.
اکنون سالهای طولانی است که پروژه «معرفی امامِ منهای خط امام» به کارویژه اصلی افراطیون اصلاح طلب بدل شده است. همان طیفی که هیچ اعتقادی به مردم سالاری ندارد و مروج اسلام آمریکایی است.
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ گفت: دلیل اینکه وزیر سابق نفت مفاد قرارداد کرسنت را محرمانه کرده بود این بود که در صورت شفاف شدن مفاد، مسئولان و نهادهای مختلف نسبت به بروز فساد در این قرارداد ورود میکردند.
دولت روحانی در ۸ سال گذشته رویکرد «بهانه زدایی از آمریکا و اروپا» را صدر اقدامات خود قرار داد. این روش موجب شد که علیرغم بتن ریزی در قلب راکتور هسته ای، تحریم ها تقریبا دو برابر شود.
طنز تلخی است که طیفی که دلار را از 3 هزارتومان به 32 هزارتومان رساندند و مسکن را متری 3 میلیون تومان تحویل گرفته و متری 30 میلیون تومان تحویل دادند، از کشورداری و مهار تورم سخن می گویند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: کرسنت و توتال زیان های زیادی به کشور وارد کرده است و زنگنه باید پاسخگوی اقدامات خود باشد.
شرکت ملی نفت ایران در حالی در پرونده کرسنت محکوم به پرداخت جریمه شد که بیژن زنگنه سال 92 وعده کرده بود سه ماهه پرونده را جمع میکند!
انتشار خبر جریمه ۶۰۷/۵ میلیون دلاری ایران در پرونده «کرسنت» توسط دیوان داوری بینالمللی باعث شد که دوباره ابعاد مختلف این پرونده اعجابانگیز در رسانههای رسمی و فضای مجازی مورد بحث و بررسی قرار بگیرد.
بر طبق الگو و نسخه افراطیون اصلاح طلب، ایران باید همواره به طرف خارجی به صورت یکطرفه و بدون هیچ چشم داشتی امتیاز بدهد. گویا الگوی این طیف در سیاست خارجی، شخصی همچون «معمر قذافی» است.
اواخر کار دولت روحانی، کمتر از ۴۰ روز پیش بود که بیژن زنگنه، وزیر سابق نفت گفت: «حکم کرسنت در مهرماه صادر میشود»؛ فضای عمومی و حتی رسانهای جامعه از این خبر جا ماندند و توجهی به آن نشد.
در شرایطی که دولت جدید در پی بهبود اوضاع اقتصادی و ایجاد تحول و جبران خسارت های دولت سابق است، بانیان وضع موجود همزمان مشغول سنگ اندازی در مسیر حرکت دولت هستند.
در روزهای گذشته،«مایک پمپئو» وزیر خارجه دولت تروریست آمریکا با اعتراض به ردصلاحیت ها، به شورای نگهبان حمله کرده بود. به نظر شما، چرا وزیر خارجه آمریکا از عملکرد شورای نگهبان عصبانی است؟!