در خبرها دیدم فردی که خود را وکیل بیژن زنگنه معرفی کرده، گفته از بنده به خاطر نطق در مجلس علیه زنگنه شکایت کرده! ظاهرا این بنده خدا بدیهیات حقوقی را هم نمیداند که طبق اصل ۸۶ قانون اساسی "نمایندگان مجلس در مقام ایفای وظایف نمایندگی در اظهار نظر و رأی خود کاملاً آزادند و نمیتوان آنها را به سبب نظراتی که در مجلس اظهار کردهاند یا آرائی که در مقام ایفای وظایف نمایندگی خود دادهاند تعقیب یا توقیف کرد" لذا بهتر است جناب زنگنه بداند که اولا به لحاظ حقوقی حق شکایت از یک نماینده را به واسطه نطق در مجلس ندارد و ثانیا به فکر دفاع از عملکرد پرخسارتش در جلسات بعدی دادگاهش باشد و بداند آنچه که در مجلس گفتم فقط بخش کوچکی از مدیریت خسارت بار او در وزارت نفت بود و اگر قرار باشد نکات بیشتری بگویم، باید فکر اساسی تری کند چون این بار با کسی درافتاده که نه تطمیع میشود و نه از تهدید میترسد.
محمدجواد ظریف در روزهای اخیر ادعای گلایه شدید از زنگنه در موضوع ترکمنستان را تکذیب کرده و گفته است «مهندس زنگنه مسئول این زیان نیست.» اما اسناد رسمی وزارت خارجه گویای حقیقتی دیگر است.
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: قوه قضائیه پروندهای برای متهمان پرونده کرسنت تشکیل داده و در این راستا برخی مدارک و مستندات را جمع آوری کرده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: یکی از دلایل محکومیت ایران در پرونده کرسنت، وزیر شدن زنگنه بود؛ ما از دستگاه قضا انتظار داریم که با همه مسببان قرارداد کرسنت برخورد جدی کند.
رییسی در زمان تبلیغات انتخابات بیش از هر چیزی بر اجرای عدالت و پرهیز از ترسیم خطوط قرمز دولتی تاکید داشت و همین امر باعث شد که مردم بعد از ۸ سال به بازگشت عدالت در دستگاه اجرایی کشور امیدوار شوند.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: زنگنه و ابتکار با حذف تولید داخلی و واردات گسترده بنزین غیراستاندارد خسارت میلیاردی به بیتالمال زدند.
عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به تخریب مجلس یازدهم گفت: اصلاحطلبان مخالف روشن شدن ابعاد تخلفات دولت تدبیر و همچنین مبارزه با فساد هستند زیرا آینده سیاسی آنها به خطر میافتد.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه قوهقضائیه باید سریعاً بررسی پرونده مسئولان رشوهگیرنده در کرسنت را در دستور کار قرار دهد، گفت: زنگنه پرونده کرسنت را از مسیر خود خارج کرد.
با اعلام نتیجه یکی از پروندههای مربوط به قرارداد پرحاشیه کرسنت که در دولت اصلاحات توسط زنگنه منعقد شد، ایران ۶۰۷.۵ میلیون دلار معادل ۱۵ هزار میلیارد تومان جریمه شد.
مشاور معاون وزیر نفت در نظارت بر منابع هیدروکربوری با انتقاد از ابلاغیههای پیشین وزارت نفت، از کاهش ۷۰ هزار بشکهای ظرفیت تولید مناطق نفتخیز جنوب و چالشهای افزایش تولید و نگهداشت گفت.
روابط گازی ایران و ترکمنستان با توجه به سختی گازرسانی به مناطق شمالی و شمال شرقی برای کشور ایران و همچنین تمایل همیشگی کشور ترکمنستان برای فروش گاز خود یک بازی برد-برد بوده است.
خامفروشی در صنعت نفت و گاز طی سالهای گذشته موجب عقبماندگی برخی از صنایع و وابسته کردن کشور به تحریمها شده است و وزارت نفت دولت سیزدهم باید عبور از خامفروشی را اولویت اصلی خود قرار دهد.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: ترک فعل وزیر نفت منجر به عدمالنفع چند ده میلیارد دلاری برای کشور شده است و مجلس با احدی از پایمالکنندگان انفال و بیتالمال رودربایستی ندارد.
یک روزنامه اصلاحطلب حامی دولت، با انتقاد از برخی طلبکاریهای دولتمردان نوشت: هیچ راهی جز پذیرش مسئولیت کارهایی که انجام دادهاید، وجود ندارد.
وزیر نفت اعلام کرد که اگر دولت ابراهیم رئیسی برای بازگشت ایران به بازارهای جهانی نفت خام مشورت بخواهد، دریغ نمیکنم.
هجدهمین نشست اوپک پلاس به دلیل نرسیدن به تصمیمی واحد بدون نتیجه به کار خود پایان داد.
سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در یکصد و هشتاد و یکمین نشست عادی خود با پخش نماهنگی از حضور چندساله بیژن زنگنه در وزاتخانههای نفت و نیرو ایران قدردانی کرد.
نماینده مسجدسلیمان در مجلس با انتقاد از عدم ایفای وظیفه وزارت نفت در جلوگیری از سوختن گاز فلر طبق برنامه ششم توسعه گفت: متأسفانه ایران سومین کشور دنیا با بیشترین فلرسوزی محسوب میشود.
نماینده مسجدسلیمان پاسخهای وزیر نفت به سوالش درباره علت تأخیر در ساماندهی گاز فلر و لزوم ساماندهی نیروی انسانی در وزارت نفت را به صورت مشروط قانعکننده دانست.