زهرا حسیناف، مترجم «گلستان یازدهم» به زبان آذری، در یادداشتی درباره شخصیتهای اصلی این اثر معتقد است: «آنها شاگردان ممتاز معدل بالای مدرسه کربلا بودند».
نماینده ولی فقیه در سپاه قدس از آغاز ترجمه کتابهای تازه تقریظ شده از سوی مقام معظم رهبری به چند زبان خبر داد.
دانشآموزان کرمانی میزبان «گلستان یازدهم» میشوند. قرار است خوانش این اثر در حاشیه برنامه «لشکر فرشتگان»، ویژهبرنامه تجلیل از زنان مجاهد در کرمان برگزار شود.
«گلستان یازدهم» دارای متنی روان و خواندنی است و خواننده بیوقفه آن را میخواند و پیش میرود و پس از اتمام این کتاب تجربه دلچسب کتاب «دختر شینا» برایش تداعی میشود.
همسر شهید چیتسازیان با اشاره به دیدار اخیر خود با رهبر معظم انقلاب، این جلسه را معنوی توصیف کرد و جزئیاتی درباره این جلسه گفت.
همسر شهید چیت سازیان و راوی کتاب «گلستان یازدهم» گفت: برای نگارش خاطراتم به این نتیجه رسیدم که مکتوب کردن این خاطرات می تواند برای نسل جوان مفید باشد.
نویسنده کتابهای «دختر شینا» و «گلستان یازدهم» در یادداشتی به وظیفه خطیر نویسندگان ادبیات دفاع مقدس اشاره کرده است.
مختارپور با بیان اینکه راهاندازی «نهضت مطالعه» انتظار رهبر معظم انقلاب است، گفت: تقریظهای رهبر معظم انقلاب موجب اقبال جامعه از کتابهای دفاع مقدس شده است.
ششمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با محوریت انتشار تقریظ رهبر معظم انقلاب بر سه کتاب دفاع مقدس، چهارشنبه ۲۰ بهمن به صورت زنده از شبکه افق پخش می شود.
نسخه الکترونیکی کتاب «گلستان یازدهم»، اثر بهناز ضرابیزاده از سوی سوره مهر الکترونیک منتشر شد.
مراسم رونمایی از کتاب«گلستان یازدهم» ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه، چهارم بهمن ماه در تالار مهر حوزه هنری برگزار میشود.
ضرابیزاده در کتاب جدیدش یک گام جلوتر گذاشته و با پختگی بیشتری به سراغ راوی رفته است. «گلستان یازدهم» در مقایسه با «دختر شینا» از تکنیک و سبک بهتری برخوردار است.
جدیدترین کتاب بهناز ضرابیزاده با عنوان «گلستان یازدهم» از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب شد.