احمد شاکری میگوید: یکی از معضلات جشنوارههای ادبی، دوره زمانی برگزاری آنهاست. جشنوارهها فرآیندی مقایسهای در بازه زمانی مشخص مثلاً سالانه دارند. یعنی لزوماً بر اساس معیارهای اصیل نقد نمیشوند بلکه بر اساس اصل رقابت به انتخاب میرسند.
دبیرخانه جایزه ادبی جلال آلاحمد، فراخوان چهاردهمین دوره این جایزه را در حالی منتشر کرد که این جایزه طبق برنامه همه ساله، اوایل آذر یعنی حدود 40 روز دیگر باید برگزار شود.
انتشارات سوره مهر در سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد توانست با دو اثر در بخش «مستندنگاری» برگزیده شود.
۲۳ و ۵ دقیقه است که آقایان شرفی خبوشان و جوادی برای بخش اول برنامه وارد استودیو میشوند. سری به استودیو میزنم و تعجب میکنم که هیچ نمادی از جایزه جلال دیده نمیشود!
نسخه صوتی رمان تاریخی و تحسینشده«نامیرا» نوشته صادق کرمیار که به موضوع کربلا میپردازد، از سوی انتشارات نیستان منتشر شد.
دبیرخانه یازدهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد با دعوت از همه نویسندگان، پژوهشگران، پدیدآورندگان و ناشران برای ارسال آثار خود در گروههای چهارگانه فراخوان داد.
ابراهیم حسنبیگی معتقد است در وضعیتی که جوایز ادبی هیچ کمکی به افزایش کتابخوانی نمیکنند دیگر دلیلی هم برای برگزاری آنها وجود ندارد.
رمان «برکت» کاندیدای جایزه ادبی جلال آلاحمد توسط نشر «کتابستان معرفت» برای چهارمین مرتبه تجدید چاپ شد.
صادق کرمیار کتاب «نامیرا» را در کتابخوان حسینی(ع) معرفی کرد.
دبیرخانه دهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد با دعوت از همه نویسندگان، پژوهشگران، پدیدآورندگان و ناشران برای ارسال آثار خود در گروههای چهارگانه فراخوان داد.
مراسم چهلمین روز درگذشت مرحوم «فیروز زنوزی جلالی» از نویسندگان برجسته کشورمان روز جمعه 12 خردادماه برگزار میشود.
نویسنده رمان «شاه کشی»معتقد است که با وجود حجم آثار تولید شده در حوزه ادبیات انقلاب، ما هنوز دستمان خالی است و میراث ارزشمندی برای آیندگان به جای نگذاشتهایم.
حمید حسام نویسنده کتاب «آب هرگز نمیمیرد» کتابش را در سالن یاس نماشگاه کتاب برای علاقهمندان امضا میکند.
مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی در حاشیه نمایشگاه کتاب ایران در کابل گفت: ما در جشنوارهها و جوایز ادبیمان به دنبال وحدت و همگرایی اهالی ادبیات و زبان فارسی مخصوصاً ایران و افغانستان هستیم و با اهل اسلحه و سیاست، کاری ندار
نقد و بررسی رمان «برکت» نوشته ابراهیم اکبری دیزگاه جمعه(25 فروردین) در قم برگزار میشود.
کتاب «آب هرگز نمیمیرد» روایتی از سرداری است که زیر ظلم و فشار استکبار جهانی نرفت و همواره به حضرت اباالفضل(ع) اقتدا کرد.
یکی از بارزترین نکاتی که در مورد رمان «برکت» میتوان ذکر کرد به تعبیری نقدی است که بر نظام تبلیغ و ترویج حوزه علمیه وارد میکند.
فراخوان دوره آموزش متمرکز داستاننویسی «آلِجلال» که همزمان با نهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد در تهران برگزار میشود، از سوی بنیاد شعر و ادبیات داستانی منتشر شد.
سردار محمدجعفر اسدی در کتاب «هدایت سوم» خاطراتش را نقل کرده و نویسنده نیز بی روتوش آنها را آورده و تلخ و شیرین جنگ را از زبان این فرمانده دوران دفاع مقدس بیان کرده است.
همزمان با فرارسیدن ایام دهه کرامت رمان «دخیل عشق» نوشته مریم بصیری توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و راهی بازار نشر شد.