فشارهای سیاسی حاصل از توهمات رژیم صهیونیستی سالهاست بر داوری و گزارشهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی از فعالیتهای هستهای ایران سایه افکنده و تهران را وادار به اتخاذ تصمیمات سیاسی در قبال این فشارها کرده است.
روزنامه فرامنطقهای رای الیوم نوشت، بر خلاف انتظار دشمنان، گشایش اقتصادی برای ایران در راه است و پیوستن به بریکس آینده درخشانی را برای این کشور رقم میزند.
در ماههای اخیر زمزمههایی از فعالیت اروپا برای ذخیره سازی گسترده گاز برای فصل زمستان و جایگزینی گاز روسیه با کشورهایی نظیر نروژ، امریکا و قطر به گوش رهبران مسکو رسید.
دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز در گزارشی از افزایش ۱۹ برابری ذخایر اورانیوم غنی شده ایران خبر داد.
دو سناتور آمریکایی در سفر به فلسطین اشغالی مخالفت خود با احیای برجام را بیان کردند.
معاون رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر لهستان در تماس تلفنی خود درباره جنگ در اوکراین و تولید برق از طریق انرژی هستهای گفتگو کردند.
آمریکا بود که با اشتباهات و زیادهخواهیهای خود، ایران و روسیه را به سوی اتحاد سوق داد و اکنون شکستن این همکاریها بسیار سخت است.
اوکراین روز شنبه خبر داد که از توافق همکاری در زمینه انرژی هستهای با روسیه خارج میشود.
یک مقام ارشد وزارت جنگ رژیم صهیونیستی گفته که خروج آمریکا از توافق هستهای برجام در سال ۲۰۱۸ اشتباه بوده است.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: باید بتوانیم در افق سالهای آینده، کشور را تبدیل به یکی از قطبهای ساخت و طراحی نیروگاههای اتمی کنیم.
سخنگوی هیات دولت گفت: حوزه هستهای در بازگرداندن احساس اقتدار و اعتماد به حاکمیت و احساس موفقیت پیرامون موضوعات مشترک، میتواند بسیار موثر باشد.
رئیس سازمان انرژی اتمی اخیرا در سخنانی فلسفی به چالش "علم بهتر است یا ثروت؟" و "لزوم اشتغال دولتی برای همه" پاسخ داد.
مطمئنا نسل آینده ایران مذاکرهکنندگانی را خواهند ستود که با پافشاری بر این حق حیاتی، آن را با تعهدات موقت عهدشکنترین دولتهای تاریخ مبادله نکردند.
قابلیتهای استفاده از انرژی هستهای میتواند جایگاه علمی ـ فناوری ایران را در سطح جهانی بهطوری محسوس ارتقا داده و کشور را در نگاه واقعگرایان عرصه بینالمللی در زمره 30 دولت دارای فناوری غنیسازی قرار دهد.
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: تزریق گاز به سانتریفیوژهای نسل پیشرفته از سوی سازمان انرژی اتمی یک اقدام کاملا بازدارنده و در راستای دفاع مشروع و قانونی از منافع ملت ایران تلقی میشود.
بازرس اسبق آژانس بینالمللی انرژی اتمی از ادبیات مدیر کل فعلی این نهاد سازمان ملل درباره ایران انتقاد کرد و از بیانیه اخیر او درباره «بلندپروازیهای هستهای ایران» ایراد گرفت.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز چهارشنبه در گزارشی به اعضای خود اعلام کرده ایران فرایند نصب سه آبشار از سانتریفیوژهای IR-6 در کارخانه غنیسازی سوخت نطنز را به اتمام رسانده است.