طی حکمی از سوی حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی، رئيس سازمان تبليغات اسلامي، علی مرادخانی به سمت مدیر روابط عمومی این سازمان منصوب شد.
سینمای ایران طی یک سال گذشته چهرههای خاطرهسازی را از دست داد که هر چند تا سالها جایشان خالی خواهد ماند اما خاطراتشان تا همیشه ماندگار خواهد بود.
نهمین برنامه «سینماملت» شب گذشته 20 بهمن ماه با حضور عوامل فیلمهای سینمایی «بدون قرار قبلی» و بررسی فیلمهای «شهرک» و «2888» و با حضور مدیر روابط عمومی بنیاد فارابی برای شفافسازی برخی حواشی روی آنتن شبکه چهار رفت.
روزهای پایانی حضور آشنا در ساختمان خیابان شهریار است و او را عملا باید آخرین مدیر تئاتری دولت تدبیروامید بدانیم؛ مدیری که به هر دلیلی هیچ برنامه جدید و خاصی نداشت و صرفا امورات را گذراند.
مسیری که در دولت یازدهم پایهریزی شد در دولت دوازدهم ادامه پیدا کرد و خوانندگان زن آلبومهایشان را در داخل کشور تولید و تورهای سراسری کنسرتهایشان را در خارج از کشور دنبال میکردند.
رئیس مجلس در پیامی درگذشت علی مرادخانی را تسلیت گفت.
الکساندر رهبری با هجمه علیه سرود ملی کشورمان قصد دارد فعالیتهای خود را در ایران از سربگیرد و از طرفی پروژه ساخت سرود ملی جدید در کشورمان را دنبال کند.
از محمدجوادحقشناس و حجت نظری باید سئوال کرد، کارنامه پرویز تناولی با کدامیک از ارزشهای جامعه، حتی عرفی گره خورده که باید خیابانی به نام وی نامگذاری شود؟
هرداری تهران و برج میلاد، میزبان گروههای کنسرت البته بدون تماشاگر و در سالن خالی بودند. اگرچه قابل پیشبینی بود که هزینه بالایی از همین طریق به شهرداری تحمیل میشود.
مرادخانی اظهار داشت: همه ما میدانیم که مشکل بزرگ سینمای ایران فیلمنامه است، زمانی که از فیلنامه صحبت میشود هم همه میگویند که ما قصه خوب نداریم و همه هم این مسئله را میدانند و امیدوارم که بتوانم کاری در این زمینه انجام دهم.
سئوال مهم این است که چرا رهبر ارکستر سمفونیک ملی کشورمان باید بر عهده کسانی باشد که در کارنامه خود سابقه همکاری با گروه بارن بویم صهیونیست را دارا هستند.
شبکههای ماهوارهای تاسیس شده، تلاش کردند با اجرای این طرح، شبکههای موضوعی با «احیای نوستالژی فرهنگی دوران پهلوی» را راهاندازی کردند، تا از کمکهای مالی، این طرح بزرگ بینصیب نمانند.
از «ایالات خودمختار خانه هنرمندان» نباید بیش از این انتظار داشت و به صورت مشخص پردیس ایرانشهر جغرافیایی جدا از حاکمیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
با نزدیک شدن به انتخابات مجلس زمزمههایی از سیاسیسازی در ارشاد شنیده میشود. طرح ادغام و حذف از سوی وزارت ارشاد مطرح میشود و از قضا رد پای همان معاونان نزدیک به خانه هنرمندان در این طرح دیده میشود.
شایسته و انصاف نیست که نمادهایِ هنر درباری و مرتبطین با جریانات ضدانقلاب در خارج از کشور و جبهه فرهنگی معارض انقلاب اسلامی در داخل کشور فرصت طلوع پیدا کنند و هنرمندان انقلابی گوشه نشین باشند.
برنامه تلویزیونی «بدون توقف» از امشب مهمان برنامه تلویزیونی «بدون توقف» خواهد شد.
مراسم نکوداشت استاد محمود فرشچیان استاد نگارگری با حضور مقامات فرهنگی هنری کشور برگزار شد. در این مراسم علی مرادخانی از نظر خاص رهبر معظم انقلاب درباره تابلوی «عصر عاشورا» و مسجدجامعی از ممنوعیت کتاب او در عربستان گفت.
آیین اختتامیه جشنواره دوازدهم تئاتر رضوی(ع) در حالی برگزار شد که داوران به اتفاق بیانیه ای تهیه کرده و قول مساعد خود را برای اجرای عمومی نمایش «اسماعیل» به کارگردانی سینا شفیعی اعلام کردند.
نخستین سمفونی «روح الله» در چهار بخش به رهبری «شاهین فرهت» در تالار وحدت رونمایی شد.