واضح است که آنچه اسماعیل امینی از آن مینویسد ارتباط مستقیم دارد با «نرمش بیانی» [ به زبان طنز گلآقایی میشود «ژیمناستیک حرف زدن!»] که باعث «مانایی» زبان شده و در بهترین آثار زبان فارسی شاهدش هستیم.
گلآقا پرچمش را بر چکاد طنز ایران کوبید بهخاطر چیزهایی که روزگار گلآقایی را میساخت و در این روزگار و البته در دوران پیش از گلآقا هم یافت نمیشود. خیلیها آن ایام را از نزدیک لمس نکردهاند و صرفا وصفش را شنیدهاند اما خیلیهای دیگر مزه شیرین آن دوران هنوز زیر زبانشان است.
شاعران طنزپرداز همیشه خودشان را مدیون نصرآباد میدانند، وقتی شب شعر طنز در حلقه رندان را در سال 1380 راهاندازی کرد باعث شد شاعران جوان بسیاری در همین جلسات شب شعر، متوجه شوند که به شعر طنز علاقه دارند و نیمچه استعدادی هم شاید باشد و حالا هر کدام برای خودشان شاعر قدری شدهاند.
ابوالفضل زرویی نصرآباد، شاعر، پژوهشگر و طنزپرداز کشورمان به علت بیماری و حمله قلبی در سن 49 سالگی درگذشت.
انتشارات کتاب نیستان چاپ چهارم «رفوزهها» اثر ابوالفضل زرویی نصرآباد را منتشر کرد.
کتاب «یکی به نعل، یکی به میخ» نوشتههای طنز مرحوم کیومرث صابری (گلآقا) در ستون «دو کلمه حرف حساب» روزنامه اطلاعات است که شکلگیری جریان نقد آگاهانه سیاسی و اجتماعی را به قلم این طنزپرداز معروف کشورمان بررسی میکند.
معصومی در خصوص فیلم هایش گفت: فیلم من تمیز است. من از سیاه نمایی منتفر هستم. اهل سینما نمایی نیستم. چون ایرانی هستم و جامعه ایرانی را دوست دارم.