موضوع چگونگی آزادسازی فلسطین از سلطه صهیونیسم یکی از جدیترین چالشهای جهان اسلام است. سیدعلی سیدان، سردبیر مجله سوره، در سرمقاله شماره اخیر این مجله با استناد به سخنان رهبری و تحلیل آن به چگونگی آرمان آزادسازی فلسطین پرداخته است.
چهارمین نشست گپ سوره؛ با موضوع قیام در شهر برگزار میشود. این محفل گفتوگویی درباره الگوی کنش سیاسی انسان انقلاب اسلامی است.
افرادی که جز تولید نفرت علیه اهلسنت کاری بلد نیستند همانهایی هستند که وقتی جمهوری اسلامی بحق، در برابر ضدانقلاب ایستاده بود و حکم محاربه را در محکمه عدل اجرا میکرد، با کنایه میگفتند: «الملک یبقی معالکفر و لایبقی معالظلم».
پژوهشگر حوزه انقلاب گفت: امام، درک حداقلی از دین را کنار زده و نگاهی کلان به اسلام را احیا و وارد جامعه کرد. اساسا امام با این حرکت ما را بار دیگر مسلمان کرد.
سرمقاله شماره اول ماهنامه سوره در شرایطی نوشته میشود که جمهوری اسلامی ایران بلوای ۱۴۰۱ را با فتح مبین پشت سر گذاشته و طرح دشمنش را شکست داده است. آیا ما این پیروزی آشکار را میبینیم و آن را احساس میکنیم؟
اولین شماره دوره جدید مجله سوره، پس از سه پیش شماره منتشر شد و در نمایشگاه کتاب امسال از آن رونمایی به عمل آمد.
خواهر شهید عجمیان گفت: روح الله راه شهادت را از بچگی انتخاب کرده بود و ما سعی کردیم او را در حد توان راهنمایی کنیم. شهید ما بسیجی بودن را از پدر آموخت و خود ادامهدهنده این راه شد.
سریال «کوچک جنگلی» از تلویزیون پخش میشود و در ترکیبی از داستان حماسی -که در بحبوحه جنگ از تلویزیون پخش میشود- موسیقی دلنشین و چشمانداز بصری و جذاب فیلم میان مخاطبان آن روز تلویزیون محبوب میشود.
آیین رونمایی کتاب «خون شریکی مجموعه یادداشتهای مطبوعاتی محمدسرور رجایی، نویسنده و شاعر افغانستانی، فردا سهشنبه ساعت 16 به میزبانی موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب برگزار میشود.
محمد سرور رجایی پژوهشگر و نویسنده افغانستانی، سحرگاه امروز پنج شنبه هفتم مرداد بر اثر عوارض ناشی از ابتلا به کرونا درگذشت.
کاریکاتور با آن که به لحاظ گرافیکی در چند خط ساده خلاصه شده بود، مورد توجه سیدمرتضی آوینی قرار گرفت و در مجله سوره چاپ شد.
وحید جلیلی جامعیت آوینی را موجب ظهورش در جامعه برشمرد و گفت: جامعیت به آوینی کمک کرد در شرایطی که بادکنکهایی مثل مخملباف ترکیدند و صدایشان هم خیلی مهیب بود و شاید بعضیها را منفعل کرد و بعضیها را ترساند، به یکباره آوینی ظهور کرد.
سیدمرتضی در ماههای آخر زندگیاش در یک حالی بود که ما نمیتوانیم درک کنیم و کسانی که میخواهند همه چیز را به سیاست تحویل بدهند اینها اینگونه ترجمه میکنند که تحت فشارِ نیروهای حزباللهی بوده.
مسائلی که آوینی مطرح کرده هنوز از مسائل ما است. او مسایل جدیدی را درحوزه تئوریک پیش روی مخاطبان قرار داد و سنگ بنای یک بازسازی تئوریک را گذاشت.
سیدمرتضی را قبل از فیلم عروس دیدم. یکبار اتفاقی در مجمع هنرمندان مسلمان او را دیدم. در آن جلسه قرار بود هنرمندان انقلابی حرفهایشان را بگویند و کسانی که با هم مساله دارند آشتی کنند. حتی افرادی مانند محسن مخملباف و محمد نوریزاد هم بودند.
یوسفعلی میرشکاک به تازگی در روایتی کوتاه و البته خواندنی به شرح اولین آشنایی خود با سید مرتضی آوینی و نادر طالبزاده پرداخته است.
نویسنده کتاب «پیغام ماهیها» با اشاره به جایگاه ادبیات دفاع مقدس گفت: ادبیات انقلاب و دفاع مقدس بر اساس مستندات، تعداد تیراژ و استقبال مخاطبین یک سَر و گردن از ادبیات کشور بالاتر است.
کتاب «زندگی زیباست» اثر سیدعباس سیدابراهیمی روایت از حیات شهید آوینی است که در آن خاطرات نزدیکان او به صورت روایتی خطی منتشر شده است.
محسن مومنیشریف، رئیس حوزه هنری با اشاره به این كه خاستگاه همه هنرها، دین است، گفت: ما در هنر دینی روایتگر سقوط انسان نیستیم، بلكه روایتگر عروج انسان نیز هستیم. اتفاقا تأكیدی كه قرآن دارد پرداختن به اسوهها است.
برخلاف بعضی دیگر که سالها پس از شهادت آوینی به یاد حرفهای او افتادند و خود را و دیگران را به عمل زدگی و سطحی نگری متهم کردند و این بار از راه ترویج تعمّق و تفکّر به هدر دادن و منحرف کردن نیروهای حزب اللهی مشغول شدند؛ آوینی همواره مرد فکر و اقدام و علم و عمل بود.