به بهانه نهمین سالگرد درگذشت خلیل عمرانی، سید مهدی طباطبایی منتقد ادبی یادداشتی نوشت و گفت: عمرانی را نمیتوان تنها «شاعر» نامید چرا که جفایی آشکار در حقّ اوست؛ فردی که پیش از همهچیز و بیش از آن، یک «انسان خوب» بود.
عبدالباری عطوان نویسنده و تحلیلگر برجسته جهان عرب تاکید کرد که قانون موسوم به "قیصر" آمریکا هرگز نخواهد توانست سوریه و محور مقاومت را مرعوب کند.
ما در روزگاری زندگی میکنیم که بسیاری از شعرا و هنرمندان پیش از مرگ مردهاند و حیاتی ندارند ولی اشعار امینپور زنده است و احساس میکنیم اشعارش حیات دارد.
قیصر خودش از حوزه هنری جدا نشد، محمدعلی زم او را اخراج کرد. یک روز وقتی من وارد حوزه شدم، دیدم قیصر دارد وسایلش را جمع میکند علت را جویا شدم و او حکم محمدعلی زم مبنی بر اخراجش را به من نشان داد و گفت آقای زم گفته دیگر در حوزه هنری نباشید.
ادبیات پارسی غیر از بازه پنجاه ساله «فترت ادبی» یعنی از زمان سقوط صفویان تا روی کار آمدن قوم قاجار هیچگاه خالی از سخنپردازان موثر و بنام نبوده است. ناگفته پیداست که شهرت و میزان تأثیرگذاری بسیاری از این سخنسرایان محدود به محدوده جغرافیایی زیست یا زمان حیاتشان بوده است. با این همه اغلب این شعرا این بخت را داشتهاند که نامشان را به تاریخ ادبیات گره بزنند تا ابیاتی هرچند محدود و گاه سست از خود به یادگار بگذارند.
محمدصادق کوشکی و سعید مستغاثی در میزگردی از سینمای بعد از انقلاب گفتند و اینکه دولتهای مختلف پیام و انتظار بنیانگذار انقلاب و مقام معظم رهبری از سینما را به درستی درک نکردهاند.