ویدیویی با عنوان چمران افغانستان از مجموعه روایتهای مردم قهرمان توسط واحد تاریخ شفاهی حسینیه هنر منتشر شده است که به شهادت دکتر سیدمحمدعلی شاهموسوی گردریزی پزشک و فعال جهادی میپردازد.
همکاریهای ترانزیتی میان ایران و چین به عنوان یک محور کلیدی در توسعه اقتصادی و تجاری در منطقه غرب آسیا و آسیای مرکزی در راستای طرح ابتکار کمربند-راه چین مطرح است که نیازمند همکاری راهبردی سهجانبه برای تجاریسازی این کریدور ارتباطی است.
یک پژوهش منطقهای به بررسی عواملی پرداخته که موجب شده ایران به کشوری شکست ناپذیر و قدرتی منطقهای تبدیل شود.
آمریکا برای پیش بردن سلطه خود حداقل ۳۴ هزار عنوان تحریمی علیه کشورها اعمال کرده است.
سیانان در جریان گزارشی، ادعاهای پیشین پنتاگون در مورد ماجرای حمله هولناک داعش، هنگام خروج سربازان آمریکایی از کابل را به چالش کشیده و تیراندازی سربازان آمریکایی را عامل اصلی کشتار گسترده غیرنظامیان عنوان کرد.
مرحله نهایی و اختتامیه دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم جامعه قاریان افغانستان برگزار میشود.
هر سال در نمایشگاه بینالمللی کتاب، تهران میزبان یک کشور برای آشنایی با فرهنگ آن میشود، اما حضور این مهمانان در کشور چه دستاوردهایی دارد؟
یک تحلیلگر منطقه شبه قاره هند در یادداشتی نوشت: پرستیژ پاکستان در فضای جهان اسلام بعنوان قدرتمندترین ارتش اسلامی و تنها کشور اتمی اسلامی بوده. حملات علنی و رسمی ایران در روز سه شنبه این پرستیژ را شدیدا چالش کشید.
طوفانالاقصی و صبر غزه هیبت پوشالی و حیثیت دروغین رژیم صهیونیستی را شکست و پایههای جور جهانی را به لرزه افکند.
گروه مقاومت النجباءعراق، در بیانیهای به تجاوز آمریکا و انگلیس به خاک یمن واکنش نشان داد. در بخشی از بیانیه این گروه مقاومت عراقی آمده است: « پس از امروز، دیگر، منافع آمریکا و سایر کشورهای عضو ائتلاف امنیت نخواهد داشت».
کتاب «قدرت شکننده آمریکا» نوشته نوام چامسکی و ویجی پراشاد منتشر شد؛ کتابی که به ما میگوید ارتش ایالات متحده طی 20 سال اشغال افغانستان، چه بلاهایی سر این کشور و مردمش آوردهاند.
کریستوفر هیجنس نیز در کتاب خود مینویسد هنری کیسینجر یک دیپلمات شعبدهباز بود. او رسما در قالب یک دیپلمات، جنایات جنگی در ویتنام و کامبوج را مدیریت میکرد.
حضور مهاجران افغانستانی در ایران این روزها بیش از همیشه مورد توجه است. به گفته «مجتبی نوروزی» کارشناس مسائل افغانستان، بروز این پدیده بیشتر به دلیل «کلونیگزینی» آنها و تحت تاثیر بازنمایی رسانهای است.
سوالی که این روزها در میان گروههای مختلف اجتماعی شکل گرفته، این است که چه اتفاقی افتاده که یکباره فضای مجازی مملو از اخبار و گزارشهای هدفمند در مورد مهاجرین افغانستانی شده و چرا بیش از «اشتراکات» دو ملت بر «اختلافات» تاکید میشود؟
امروز اگر خدای ناکرده خواست دشمن محقق شود و به یک رویارویی اجتماعی با افغانستانیها برسیم آنها میتوانند ناامنی بسیار گستردهای را برای کشور به وجود آورند و در کنار خود تمام گروههای قانونگریز و ایرانستیز را همراه کنند. حل مسئله با رویکردهای احساسی اشتباه قطعی است.
سیاست افغان هراسی و عراق هراسی یک سیاست ضد ایرانی است که همزمان با سیاست ایران هراسی توسط سرویس های خارجی مدیریت می شود و مهمترین بسترش هم فضای مجازی و نیز محیط های غیور انقلابی است .
«سهنیمه سیب» براساس خاطرات خدیجه شاد، مادر شهیدان مدافع حرم، مصطفی و مجتبی بختی نوشته محمد محمودینورآبادی به همت نشر خط مقدم به چاپ نهم رسید.
«به قلّهها نزدیک شدهایم، نباید خسته بشویم». فهم هر کدام ما از این بیان رهبر انقلاب چیست؟ چه دریافتی از «قلهها» و میزان دوری و نزدیکی به آنها داریم؟ و برای پویش ملی در این مسیر، کدام نقش را ایفا میکنیم؟
در قم مجدداً با نام مستعار و با ظاهری دیگر، اتاقی اجاره کرد و مشغول فعالیت شد و با گروههای مبارز مسلمان به برقراری ارتباط پرداخت و برای آنها پول و اسلحه و مهمات و امکانات فراهم کرد.
سالهاست که آمارهای فاجعهبار قتل و جرایم جنسی سازمانیافته در بیمارستانهای انگلیس توسط پرستاران و پزشکان به ویژه علیه کودکان، از سوی رسانههای جریان اصلی و وابسته به حکومت سانسور میشود.