نتیجه یک نظرسنجی در عربستان درباره عادیسازی روابط پادشاهی سعودی با رژیم اشغالگر قدس نشان داد، مردم این کشور حامی عادیسازی روابط نیستند و درصد مخالفان آن حتی از نظرسنجیهای قبلی بیشتر شده است.
جنس قدرت در ایران و انقلاب اسلامی چیست؟ چرا قدرتهای بزرگ کمر به «هدم» و «نابودی» آن بستهاند؟ چرا علیرغم تفاهم و تبانی قدرتهای جهانی و منطقهای نتوانستند در جنگ سخت و نرم آن را به زیر بکشند.
پایگاه خبری مدرن دیپلماسی در گزارشی می نویسد: «جنگ اوکراین و اوج گیری جریان های آزادیخواه در آفریقا، نمودهایی عینی از سقوط و زوال اقتصادی آمریکا و تنش ها در نظام سرمایه داری جهانی هستند.»
نیروهای ارمنی منطقه قرهباغ کوهستانی با آتشبس پیشنهادی نیروهای حافظ صلح روسیه موافقت کردند. بر همین اساس، جمهوری آذربایجان اقدام نظامی خود در این منطقه را تعلیق کرد و طرفین در حال مذاکره هستند.
پژوهشگر علوم اجتماعی گفت: مجازیزدگی امروزه وجه جدید غربزدگی است. چرا که دقیقاً در فضای پلتفرمی اینستاگرام یا توییتر چیزی که به مردم ما القا میشود حقارت و کوچکی ایران و بزرگنمایی هرچه بیشتر غرب و فرهنگ مدرن است.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: ایرانیان در مواجهه با غرب به جای فهم دقیق پیشرفت و بومیسازی در کشور به ظواهر و تشبه به غربیان اکتفا کردند. اوج چنین رویکرد سطحی و نازلی را میتوان در قانون کشف حجاب رضاخانی دانست.
رئیس جمهور ایران در حالی شب گذشته در صحن عمومی سازمان ملل سخنرانی کرد که هر یک از رسانههای خارجی از نگاه خود این سخنان را تحلیل کردند.
بلوچ ایرانی با قدمت زندگی در کشوری چند هزار ساله، راهنمای 2 اقلیت همکیش در آن سوی مرز است و چه خیانتکارند مدعیانی که با فتنهگری میخواهند ثبات و افق بلوچ و سیستان را مشوه کنند.
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اعضای هیات دولت فرمودند: دولت کارهای زیربنایی انجام داده که اثرش ممکن است به طور کامل امروز ظاهر نشود اما بالاخره ظاهر خواهد شد.
یک کارشناس مسائل بینالملل گفت: دنیا امروز در حال گذار از یک نظم به نظم دیگری است و در این گذار خلاءهایی به وجود میآید و کشورهایی موفق میشوند که جایگاه و موقعیت خودشان را به دست بیاورند که جمهوری اسلامی در حال به وجود آوردن این فضاست.
با روی کار آمدن دولت سیزدهم، موضوع خنثیسازی تحریم مورد توجه قرار گرفت، به طوری که در گام نخست، عضویت در مجموعه کشورهای اوراسیا، سپس عضویت دائم در پیمان شانگهای و این روزها هم شاهد عضویت دائم در پیمان بریکس هستیم.
توجه به سیاست خارجی متوازن از مهمترین رویکردهای رئیسی است و رئیسجمهور در کمتر از دو ماه در همین راستا در دو اجلاس مهم شانگهای و بریکس حضور یافت.
یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: آنچه که در حال حاضر در حال انجام است، نقض جدی حقوق بشر و حقوق بینالملل از سوی ترکیه و عدم پایبندی این کشور به تعهدات بینالمللی است و این اقدام ترکیه را میتوان تروریسم آبی علیه ایران دانست.
مهدی رسولی مداح سرشناس کشورمان با حضور در گرجستان برای شیعیان این کشور مرثیهخوانی میکند.
آسوشیتدپرس (The Associated Press) مدعی شده که ارتش آمریکا در حال بررسی استقرار نیروهای مسلح در کشتیهای تجاری است که از مسیر تنگه هرمز عبور میکنند؛ در همین راستا، 2500 نیروی آمریکایی در حال عزیمت به غرب آسیا هستند.
زمستان سخت و تابستان داغ اروپا طی سال گذشته، مجموعا ۱۳۰ هزار نفر قربانی بر جای گذاشت. یعنی بیش از یک سوم شمار کشته های اوکراین، در جنگ ۱۷ ماهه با روسیه!
مشکل غرب تنها با رؤسای جمهور روسیه، چین یا برزیل نیست، بلکه با مردم آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین بوده و این به دلیل شجاعت این مردمان برای اتحاد در دنیای جدید است. به بلوغ رسیدن آگاهی و شکلگیری اراده مشترک میان مردمان کره خاکی با رهبران جدیدی که مشتاق ساختن دنیای چندقطبی هستند، تحولات را سریعتر از آنچه انتظار داریم، به ثمر میرساند.
مشکل شما مدعیان اصلاحات دفاع از حاکمیت ملی نیست! انکار نکنید. شما در بیانیه اخیر خود بر توازن در سیاست خارجی تأکید کردهاید ولی در همان حال از مقابله ایران با جنایات فراوان آمریکا با عنوان غربستیزی افراطی(!) یاد کردهاید.
اکران فیلم هناس در یکی از سینماهای اصلی شهر مسکو، با استقبال گسترده مخاطبان و تماشاگران روسی همراه بود.
حجتالاسلام مهدوی ارفع در پی اهانت یک شهروند سوئدی به قرآن در یادداشتی نوشت: جمعیت مسلمانان در اروپا با شتاب معنیداری رو به افزایش است، پس جای تعجب نیست که افراطیون غرب، نفرت خود را با توهین به نمادهای اسلام بروز میدهند.