حجتالاسلام ماندگاری گفت: اگر به دنبال عمق پیدا کردن، تکثیر و تداوم هیأت هستیم، باید در همایشهای علمی، به آن بپردازیم.
در این همایش از برخی مسئولین ادارات و مسئولین هیات مذهبی، مواکب، جامعه مادحین و ... که در برگزاری مراسمات مذهبی ماه محرم و صفر شهرستان ورامین همکاری داشته اند تقدیر شد.
دبیر سومین مهرواره هوای نو از تمدید مهلت نامنویسی و مشارکت هیأتها و تشکلهای دینی در سومین مهرواره هوای نو، تا پایان شهریورماه امسال خبر داد.
فانوس گفتاری است از سیداحمد عبودتیان که در سیزدهمین همایش ملی هیأتهای محوری و برگزیده کشور پیرامون رابطه و نسبت میان هیأت و حلقههای میانی ایراد گردیده است.
مهرواره هوای نو با درانداختن طرحی نو آمده است تا نفسی تازه در فضای فرهنگی کشور بدمد و با افزایش دوسویه هیئت ها و مردم ظرفیتهای پنهان هیات ها را آشکار کرده و نشان دهد
حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار غذای تبرّکی در دهه اول محرمالحرام حسینی در شهرستان اسلامشهر طبخ و توزیع شده است.
در شهرستان اشکذر به حرمت خون اولین شهدای شهرستان در شب هشتم محرم تمام حسینیه و هیئات مذهبی شبی باشهداء اعلام کرده و با ذوق و هنرمندی خود یادواره شهدا را برگزار میکنند.
فضاسازی شهری با شعار مشترک هیات مذهبی کشور در محرم در شهرستان شهرکرد انجام شده است.
هیأت یا فاطمةالزهرای بابل از سال 88، واحد اقتصادی راه انداخته و در آن با بکارگیری جمعی از هیأتیها، دوربین مداربسته و کنترل سرعت ایرانی تولید میکند که نسبت به نمونههای خارجی، قیمت تمامشده بسیار کمتری دارد.
صد و سیامین بسته فرهنگی حلقه وصل به مناسبت فرارسیدن ماه عزاداری سید و سالار شهیدان به معرفی آثار مکتوب و تصویری مرتبط با شخصیت، فضایل و زندگی امام حسین(ع) و ماه محرم پرداخته است.
بسته معرفتی ارتقای توانمندی ارکان هیأت در محرم 1401 در موضوعات «جهاد تبیین»، «حلقههای میانی»، «خانواده و جمعیت»، «روضه خانگی»، «تشکیلات و جبههسازی» تهیه شد.
هیأت ریحانةالحسین(س) بنا دارد دکور اصلی مراسم جشن نیمه شعبان خود را با دلنوشتههای مردم برای امام زمان(عج) بسازد و دکور دوم را هم به نقاشیهای مهدوی کودکان اختصاص دهد.
مراسم اختتامیه دهمین سوگواره عاشورایی عکس و پوستر هیأت با معرفی ۴۴ اثر برتر این دوره با حضور اساتید و داوران و برگزیدگان در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.
برخی از دوستان بدون قید و محدودیتی مداحی استودیویی را به بهانه جذابیت بیشتر به مخاطب عرضه میکنند اما متوجه نیستند که ناخودآگاه شأن اهل بیت(ع) تنزل میکند.
حجتالاسلام سیدمحمد انجوینژاد: یکی از مهمترین ویژگیهای هیأتهای مذهبی و جلسات امام حسین علیهالسلام این است که اگر یک هیأت ۳۰ سال به رویه خود ادامه دهد، با تغییرات افراد بنیانها و رویههای پیشین از بین نخواهد رفت و در همان بستر ادامه خواهد یافت اما این رویه در دولت وجود ندارد به گونهای که هر ۴ سال یکبار با تغییرات افراد گویی تمام مسائل از صفر شروع میشود.
هادی جانفدا شاعر آیینی: امروز یکی از مهمترین تهدیدهای شعر آیینی، عوامزدگی است. در این مجال باید به این نکته توجه کرد که شعر عامیانه با شعر عوامزده تفاوت دارد. متاسفانه فضای شعرها در ۶۰ تا ۷۰ درصد از هیأتها عوامزده است. این آسیب هم از لحاظ زبان شعر و فرم و هم از لحاظ محتوا وجود دارد و سرودن اشعار آیینی عوامزده ما را از معارف اصیل شیعی دور میکند.
همزمان با فرارسیدن اولین شب جمعه ماه رجب که نام لیلةالرغائب شناخته میشود، اماکن متبرکه، مساجد و هیأتهای مذهبی برنامه دعاخوانی و مناجات برگزار میکنند.
با فرا رسیدن ایام فاطمیه اول روایت ۷۵ روز شهادت حضرت زهرا(س)، هیأتهای عزاداری با رعایت پروتکلهای بهداشتی برنامه عزاداری خود را در تهران و دیگر شهرها برگزار میکنند.
اما آنچه چند روزی است به مناقشه عَلَمی معروف شده و میدان اظهارات موافق و مخالق شده است با سخنی از حجتالاسلام قرائتی شروع شد که از حرمت علم و کتل حرف زد که حجتالاسلام مومنی، ایشان را محکوم به عدم صلاحیت برای اظهار نظر فقهی دانست.