سران کاخ سفید همکاری راهبردی ایران و آمریکا بعد از انقلاب را در بهمن 1380 نابود کردند. همین اتفاق در واقعه بحران گروگان های لبنان (اواخر دهه ۶۰ ه.ش) و توافق هستهای ایران و ۵+۱ (دهه ۹۰ ه.ش) نیز تکرار شد.
«کین» سال ۲۰۱۱ در کنگره آمریکا علیه نیروی قدس سپاه پاسداران ایران، و بهویژه قاسم سلیمانی، شهادت داد و پیشنهاد کرد سیآیای و نهادهای دیگر آمریکایی دست به عملیات علیه این نیرو بزنند.
در ماه مه ۲۰۱۱ پس از ترور بن لادن رهبر القاعده از سوی آمریکا، ایمن الظواهری رسما رهبر القاعده شد. در دهههای اخیر از وی بیشتر به عنوان دست راست بن لادن و همچنین مغز متفکر القاعده یاد می شد.
دو روایت متفاوت با یک سرنوشت مشابه میان اعضای تندرو دفتر تحکیم وحدت در دهه هشتاد و این روزهای برخی اعضای جنبش عدالتخواه درسهایی عبرتانگیز دارد!
«سث جونز» کارشناس ضدتروریسم آمریکایی، در کتاب «سه مرد خطرناک» از شهید سلیمانی به عنوان یکی از دشمنان درجه یک آمریکا نام میبرد و توضیح میدهد چرا حاج قاسم برای آمریکاییها خطرناک بود.
یک روزنامه آمریکایی، رئیسجمهور جنجالی سابق ایالات متحده را هیولایی توصیف کرد که حاضر به کنار کشیدن از اقدامات و دروغهای زننده خود نیست.
جرج بوش در یک گاف کلامی، به جای استفاده از واژه اوکراین که مورد تهاجم روسیه قرار گرفته، از واژه عراق استفاده کرد.
جورج بوش رئیسجمهور پیشین آمریکا که با دلایل واهی در سال۲۰۰۳ به عراق حمله کرد در جریان یک سخنرانی به اشتباه بهجای آنکه ازواژه اوکراین استفاده کند گفت که حمله به عراق غیرقابل توجیه و وحشیانه بوده است.
رسانه عربی فرامنطقه ای در یادداشتی با اشاره به اینکه جنگ اوکراین تنها در راستای حفظ رهبری نظامی و اقتصادی و سیاسی آمریکا بر جهان اتفاق افتاد به توصیف زلنسکی به عنوان«چرچیل زمانه» توسط جورج بوش پرداخت.
جنگافروزی اقتصادی علیه روسیه اگرچه با استقبال هیجانی پارهای سیاستمداران غربی روبرو شده، رویدادی است که در بانکهای «والاستریت» با نگرانیهای ویژهای دنبال میشود.
امیر قطر همیشه در استقبالهای رسمی و دیدارهای رسمی دوجانبه با سران و رهبران کشورهای دنیا بهگونهای ظاهر میشود که تا حدودی متفاوت و البته عجیب به نظر میرسد اما ریشهای تاریخی و سنتی دارد.
وزیر لندننشین دولت اصلاحات ادعا کرد: زمانی که برای مذاکره مستقیم مقاله نوشته بود، دعوت دولت آمریکا محترمانه بود.
نمونههای متعددی وجود دارد که دولت آمریکا بانی یک توافق شده ولی مدتی بعد از سوی همان دولت یا دولت بعدی نقض و یا ابطال شده، مثالهای فراوانی از این رویه در تاریخ روابط واشنگتن - تهران وجود دارد.
از آذر ۱۳۳۲ تا آذر ۱۴۰۰ جریان سلطه، متحدان و عواملش دست از سر دانشگاه برنداشتهاند.
وزیر خارجه سابق آمریکا که با دروغپردازی درباره سلاحهای کشتار جمعی عراق، نقش مهمی در اقناع جامعه جهانی برای حمله به این کشور ایفا کرد، ادعاهای مشابهی درباره ایران نیز مطرح کرده بود.