استاد حوزه و دانشگاه گفت: حوزههای علمیه احتیاج به سیدمحمد باقر صدرها دارد که به لحاظ فکری مجتهد و نظریهپرداز باشند و ذهن تمدنساز داشته باشند.
احمد وحیدی با حضور در مرز خسروی از نزدیک با زائران اربعین درباره مشکلات خروج از مرز گفتگو کرد.
«احمد وحیدی» به منظور بررسی وضعیت مرز خسروی صبح امروز عازم این مرز شد.
به دنبال کمبود وسایل نقلیه نیروهای عصائب اهل الحق جهت خدمترسانی به زوار و انتقال آنها به مرکز استان به سمت مرز چذابه در استان میسان عراق و برخی دیگر از ماشینها به سمت مرز مهران، حرکت کردند.
اولین بار میبینیم؛ موکب توزیع بستنی صلواتی در کربلای معلی.
دختران اربعینی در شهر رمیثه استان المثنی در خدمت زائرین.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد مراسم پیاده روی حماسه اربعین حسینی گفت: در این شرایط باید به دولت عراق کمک کنیم و مسیر تردد زائرین را تسهیل کنیم.
سفیر ایران در عراق از زائران ایرانی خواست که سفر خود برای شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی مدیریت کنند و مدت اقامتشان را در کربلا ونجف کوتاه کنند.
وزیر کشور از مردم درخواست کرد برای عبور به عتبات به مرزها مراجعه نکنند چرا که مسئولان عراقی امکان انتقال و سرویس دهی باین حجم از زائر را در مرزها ندارند.
در آستانه اربعین حسینی عاشقان و عزاداران حسینی خود را به شهر نجف می رسانند و بعد از زیارت حرم حضرت علی (ع) به سمت کربلا عزیمت می کنند.
روند ورود زائران پاکستانی به ایران اسلامی بیشتر شده است و شاهد حضور پرشور این زوار در مرز ریمدان چابهار هستیم.
در آستانه فرارسیدن مراسم بزرگ پیادهروی اربعین حسینی، از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج)، با شعار "راه قدس از کربلا میگذرد" رونمایی شد.
تصاویری از خیل عظیم زائران حرم حضرت عباس(ع) در کربلای معلی را می بینید.
در آستانه اربعین حسینی ، مواکب خدمت رسانی به زائرین در کربلا در حال فعالیت هستند.
سردار محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمین سپاه پاسداران از موکبهای زوار پاکستانی و محل ورود آنان به کشور برای حضور در حماسه عظیم اربعین حسینی در مرز ریمدان چابهار بازدید کرد.
تصاویری از حضور دوباره معاون اول رئیسجمهور در مرز مهران برای رسیدگی به وضعیت خروج زائران اربعین حسینی.
بازدید میدانی سردار فدوی، جانشین فرماندهی سپاه پاسداران و سردار سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفان از مراکز درمانی و بیمارستان صحرایی سپاه در مرز مهران.
تصاویری از ورود مواکب گروه مقاومت اسلامی عصائب اهل الحق به مرز شلمچه جهت خدمترسانی به زوار ایرانی.
مهمترین مسئله طرف عراقی در مرز منذریه کمبود اتوبوس برای انتقال زوار از مرز به داخل کشور عراق بود که با انتقال اتوبوسها و گیتهایی از ایران به عراق این مشکل رفع شد.
مرحوم آیت الله حائری شیرازی: در اربعین فقط تماشا کنید و حرف نزنید. حرف زدن انسان را غافل می کند.