آیتالله نوری همدانی گفت: به کسانی که درباره جلوگیری از منکر بیحجابی مقاومت میکنند، میگویم که شهدا جان دادند تا ارزشها از بین نرود و بدانید کوتاهی در این موضوع گناه است.
ستاد امر به معروف به عنوان یکی از نهادهای مسئول در اجرای لایحه عفاف و حجاب دو وظیفه فرهنگسازی و حمایت از گروههای امر به معروف را برعهده دارد.
درست بودن فهم مسئله و عمل پیشگیرانه برای پدیده کشف حجاب در لایحه عفاف و حجاب مورد تایید سرویسهای بیگانه قرار گرفته است؛ به طوری که آنان به واسطه خبرگزاریهای خود از جمله گاردین و سیانان وارد میدان شدند تا با لایحه عفاف و حجاب از طریق سیاه نمایی و دروغ پراکنی در راستای ایجاد تفرقه میان ملت ایران مانع به نتیجه رسیدن لایحه شوند.
متن لایحه عفاف و حجاب در حالی منتشر شد که برای هر یک از دستگاههای مسؤول وظایفی تعیین شده؛ اما به حوزههای علمیه و کارهای ترویجی این نهاد هیچ اشارهای نشده است.
کاش تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب به این پرسش اساسی پاسخ میدادند که لایحه اخیر نسبت به قوانین موجود و در مقایسه با آن چه امتیاز و مزیت ویژهای دارد که تهیه و تدوین آن را ضروری دانستهاند؟!
صد و چهاردهمین شماره ماهنامه «حلقهوصل»، به بررسی لایحه عفاف و حجاب و عملکرد مسئولان در این خصوص پرداخته است.
لایحه عفاف و حجاب ضمن آن که نقش قابل قبولی در پیشگیری از بیحجابی ندارد، مسیر ارتکاب این جرم را هموارتر نیز میکند و در دیگر سوی، از هنگامی که خبر تهیه این لایحه مطرح شده است، همان برخورد نیمبندی که بر اساس قوانین موجود با پدیده کشف حجاب صورت میگرفت نیز کاهش چشمگیری داشته است! آیا این حرکت مصداق «بازی 2 سر باخت» نیست؟!
حمید رسایی در برنامه وارونگی شبکه افق گفت: موسوی و رهنورد اسلام را مطابق میل خودشان می خواهند؛ بعد از انقلاب بازار موضوع حجاب داغ بود لذا کتابهای مختلف درباره حجاب نوشتند ولی امروز به خاطر منافع خود تغییر موضع داده و بیانیه ضدحکومیتی میدهند.
پژوهشگر حوزه فرهنگ میگوید: جامعه ایران به طور طبیعی باحجاب بوده است. حجاب به عنوان یک امر سیاسی انتخاب امت امام خمینی است و شاید لحظه سیاسی شدنش را باید در انقلاب اسلامی جستوجو کرد.
در تعهد و دلسوزی تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب تردیدی نیست ولی به نظر میرسد که اهمیت موضوع از نگاه آنها پنهان مانده است.