تجزیهطلبان و براندازانی که سال 1401 در شورای همبستگی دور هم جمع شده بودند، اکنون از اعدام جمشید شارمهد با سابقه ترور مردم عادی ایران، ابراز ناراحتی میکنند.
جریان ضدایران پس از درگذشت تلخ مهسا امینی در سال ۱۴۰۱ تلاش کرد با همگرایی و بهکارگیری همه ظرفیتهای خود ایران را از پا درآورد؛ اما بعد از گذشت ۲ سال، آنها چه اوضاعی دارند؟
روزی که آرمیتا به سلامت به خانه برگردد دوست و دشمنش را به روشنایی خورشید خواهد یافت. او خواهد دید جماعتی را که کرکسوار بر سر جسم نحیف او نشستند تا دکان بر سرخونش علم کنند.
در پی درج هشتگ «من_وکالتم_را_پس_ میگیرم» هشتگی با عنوان انگلیسی «MasihAlinejad_blood_dealer» در هفته نخست مهرماه علیه مصی علینژاد ترند شده که عمده گردانندگان آن سلطنتطلبان هستند. موضوعی که به نظر میرسد نشانگر انشقاق در اردوگاه براندازان است.
کاربران توییتر با داغ کردن هشتگ «از خارج لاف نزن» از سران اپوزیسیون خواستند که بهجای فراخوان دادن، خودشان به میدان بیایند.
به همین سادگی؛ از اعتمادها سواستفاده کردند و دروغ گفتند و فریفتند و ربودند و عده ای را در رنج زندان ها و حلقه های اعدام رها کردند و دست آخر از دشمنان این مردم صله گرفتند. یکی ویزا و یکی کیسه دلار و یکی...
بیش از ۶ ماه است که اپوزوسیون خودخوانده تحت زعامت قدرتهای غربی در خیابانهای اروپا در حال خودنمایی مقابل جمهوری اسلامی است. اما در روابط بین الملل، اصالت با قدرت است. همین قدرت مقاماتِ پایتختِ ناتو را مجبور به آزادی اسیر ایرانی کرد.
کارزار وکالت ضربه بزرگی به بقایای خاندان پهلوی بود؛ این کارزار نشان داد که نه شاه مخلوع در ایران کوچکترین اهمیتی برای اکثریت مردم دارد و نه صفحات میلیونی سلبریتیها واقعی هستند.