«احسانالله خائف» درباره یکی از مأموریتهای شهید «آرمان علیوردی» میگوید: «جوانان فریبخورده در شهر اکباتان، شعار میدادند. آرمان رفت و بیش از یک ساعت با آنها صحبت کرد. در نهایت طوری شد که آنها با آرمان میگفتند و میخندیدند.»
بدون هیچ لکنتی باید گفت که اگر خون پاکان و نیکان ما بر زمین میریزد، دست تمام کسانی که در این سالها پیش و پس فتنهها از آن حمایت کردند به آن آلوده است. همه کسانی که با زبان رعب سخن گفتند و امنیت را در پشت دیوارها محصور کردند و شهر را قُرق کردند برای انتحاری داعشی.
«آرمان عزیز» سی و چهارمین کتاب از مجموعه بیست و هفتیهای انتشارات 27 بعثت است که درباره روایتهای مستندی از زندگی شهید آرمان علیوردی، به قلم مجید محمدولی به نگارش درآمده به زودی منتشر میشود.
دشمن، بخش هر چند کوچکی از مردم را نسبت به نظام، بدبین و دچار سوءظن کرده است. نوعی «بیماری ذهنی» در لایهای از مردم ایجاد شده که در اثر آن، همه چیز را «مختل» و «معیوب» فرض میکنند و علت العلل را نیز «نظام» میدانند. به واقع، در یک جنگ شناختیِ تمام عیار قرار داریم و «کج روایتها»، در حال ربودن «حقیقت ها» هستند.
شهریور سال 1401 فتنه دیگری با یک دروغ و با هدف تضعیف انقلاب اسلامی به راه افتاد، اما این درخت 60 ساله همچنان پابرجاست؛ چون در این 6 دهه، خون هزاران شهید جوان درخت انقلاب را آبیاری کرده است.
اولین شماره دوره جدید مجله سوره، پس از سه پیش شماره منتشر شد و در نمایشگاه کتاب امسال از آن رونمایی به عمل آمد.
معمولا کارآمدی با شاخص هایی از قبیل پیشرفت صنعتی، کشاورزی، پزشکی سنجیده می شود. من معتقدم اگر می خواهیم در کشور موفقیت و پیشرفت داشته باشیم، در کنار پیشرفت های صنعتی، پزشکی و کشاورزی حتما باید پیشرفت در علوم انسانی داده باشیم در واقع لازمه سایر پیشرفت ها، پیشرفت در علوم انسانی است.
من بارها در نوشتههایم بیان کردم سخن گفتن و تشکیک در اسلام و اقدام علیه آن نه تنها مرا متأثر نمیکند بلکه مرا خوشحال هم میکند!
امنیت یکی از بزرگترین دستاوردهای جمهوری اسلامی بود که حافظانش با دادن خون خود پای آن را امضا کردند؛ برای اینکه ملت ایران بتوانند زندگی روزمره خود را بگذرانند.