محمدرضا بایرامی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دبیر علمی یازدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد انتخاب شد.
مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان گفت: خانه انجمنهای ادبی موسسهای مانند خانه سینما و خانه موسیقی است.
اولین نشست از سلسله نشست های تخصصی چهل سال ادبیات داستانی انقلاب اسلامی در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
دبیرخانه دوازدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر با آرمان بالندگی گونههای شعر امروز فراخوان داد.
مدیر عامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان با بیان اینکه نباید تمام توان و ظرفیتها متوجه مستندسازی و خاطرهنگاری شود، گفت: رمان و ادبیات قابلیت فضاسازی دفاع مقدس را دارند.
معاون شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان گفت: هر چقدر روایتهای راویان راهیاننور هنرمندانهتر بیان شود و گویندگان آن آموزش دیده باشند و از متنهای هنری قوی استفاده کنند، جذابیت خاطرات و روایتها بیشتر میشود.
رضا امیرخانی گفت: فعالیت انجمنهای ادبی را مفید میدانم؛ زیرا در این محافل فضای گفتوگو شکل میگیرد و به همین دلیل، این انجمنها نیاز واقعی جامعه امروز ما هستند.
نویسنده مجموعه داستانی «جشن همگانی» گفت: رمان «سه کاهن» که به نوجوانی پیامبر اسلام(ص) اشاره دارد، از سوی نشر علمی و فرهنگی روانه بازار کتاب شد.
دبیر جشنواره مردمی «رسول آفتاب» گفت: در طول نزدیک به چهار سال صدارت، گوشهایشان را کیپ گرفتند تا ندای انقلابی «رسول آفتاب» را نشنوند. در حالی که نان انقلاب در دستشان بود، از ندای انقلاب گریختند.
رضا امیرخانی گفت: بسیاری از نویسندگان از نسلهای بعد از خودشان که از قضا خوانندگان اصلی داستان و رمان هستند، فاصله گرفتهاند و درک درستی از جهان داستانی آنها ندارند.
با اتمام مراحل داوری مسابقه شعر و داستان یک دقیقهای حافظان حرم نامزدهای این مسابقه در دو بخش شعر و داستان مشخص و مراسم اختتامیه دوشنبه هشتم شهریور ماه در قم برگزار می گردد.
علیرضا قزوه در بیست و چهارمین «شب شاعر» که برای پاسداشت محمود اکرامی برگزار شد، گفت: محمود اکرامی همیشه خود را مدافع انقلاب و سرباز رهبری میداند.
بیست و سومین «شب شاعر» پاسداشت مصطفی علیپور با حضور چهرههای ادبی و فرهنگی برگزار شد.
شاعر ۸۰ ساله مسیحی و استاد لبنانی زبان و ادبیات فارسی در دیدار فعالان فرهنگی کشورمان گفت: حسرت دیدار قیصر امینپور بر دلم سنگینی میکند.
فعالیتهای فرهنگی شیعیان در منطقه صیدا از دبیر اجرایی دهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر خواست تا برای سفر شاعران عرب ایرانی به لبنان و شعرخوانی آنان در اردوگاههای فلسطینیان در این کشور برنامهریزی کند.
شماره چهارم و پنجم ماهنامه ادبی «شیرازه کتاب» از سوی مجمع ناشران انقلاب اسلامی منتشر شد.
افشین علا گفت: در منا حیثیت و غیرت و مذهب و هویت ما توسط یک خاندان بی هویت مزدور توهین شده است و اگر مواضع رهبر معظم انقلاب با همان جملات کوتاه و کوبنده نبود آب سردی بر دل های داغدار ریخته نمیشد.
در پی واقعه تکاندهنده مِنا در مهرماه 1394، بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان از کلیه شاعرانِ کشور دعوت میکند برای یادباد، ثبت حقیقت و انجامِ وظیفه هنرمندانه، و بدون در نظر گرفتن سلایق و نگرشهای دور از اتفاق و اتحاد، به سرایش شعر درباره این واقعه بپردازند.