در روز دوم نمایشگاه کتاب هنوز برخی از غرفهها در حال آماده سازی محصولات خود بودند و بعضی هم با قوت به درخواست مخاطبان خود چه از جهت خرید کتاب و چه مشاوره خرید کتاب پاسخ میدادند.
حضرت آیت الله العظمی خامنه ای فرمودند: غربی ها نسبت به زن ایرانی و رعایت حقوق آن ترحّم ندارند بلکه از زن ایرانی کینه دارند و به دروغ خود را طرفدار آزادی و حقوق زن معرفی می کنند.
ویدئو مربوط به شعرخوانی فاطمه پیمان،نماینده افغانتبار پارلمان استرالیا از سعدی شیرازی است.
اولین کتابش را در سال ۱۳۴۷ نوشته است و آخرین ان را همین روزها زیر چاپ دارد. علاوه بر این از او صدها مقاله در مطبوعات مختلف به چاپ رسیده است. تعداد این آثار آن قدر زیاد است که...
مدرسه گفتاورد در ماه مبارک رمضان با برگزاری دوره های آنلاین به بررسی رابطه قرآں و شعر پارسی میپرازد که در این دوره به بررسی اشعار شاعران پارسیگوی و انطباق آنها از کلام پروردگار می پردازد.
مهدی منصوری خواه مدیر مرکز بینالملل مبلغ گفت:متأسفانه ما در کشورهای دیگر مانند سوریه فعالیتهای سازنده مهم اقتصادی و نظامی انجام میدهیم اما زمان بهره برداری فرهنگی و دینی جا خالی میدهیم.
هرچند نهادهای مختلف متولی حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و زبان فارسی در کشور هستند، اما سیاست آنها در قبال فضای مجازی عمدتاً سیاست دست روی دست گذاشتن بوده است.
انسان مدرن غربی دوباره بت شده و در فلسفه خودآئین غرب او بت است، چون خود بر خویش قانون و در این دیدگاه دینی او بت است، چون خود بر غرور کمال خویش و آینه شدن برای خداوند متمرکز است.
غلامعلی حداد عادل رئیس بنیاد سعدی تازهترین سروده خود را به موضوع قدس اختصاص داد.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران از عرضه ماسک با قیمت مصوب در ۲۵ ایستگاه منتخب مترو از روز شنبه ۱۳ اردیبهشت خبر داد.
به مناسبت سالروز بزرگداشت سعدی، صفحه اینستاگرامی نوجوان منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری تصویر کمتر دیده شده از رهبر معظم انقلاب بر سر مزار سعدی شیرازی را منتشر کرد.
یکی از روزنامهنگاران اصلاحطلب، در مدح این اثر سعدی نوشته و به تصریح، این شیخ حکیم را محافظهکار سیاستورز و رندی ماکیاول صفت خوانده بود که از انقلابیگری و چریکبازی پرهیز میکند. این در حالی است که استاد سخن، قبل از آغاز رساله خویش در مقدمه میفرماید: «ان الله یأمُرُ بالعدل و الاحسان. مجملی فرمود که مفصل آن در دفترها نشاید گفتن. اما به قدر طاقت کلمهای چند بیان کنیم در معنی عدل و احسان و بالله التوفیق.»
اول اردیبهشت ماه در تقویم ملی ایرانیان همزمان با سالروز تولد شیخ اجل سعدی شیرازی که فرهنگوران او را بهعنوان استاد سخن میشناسند، یادروز سعدی نام گرفته است.
سعدی از همان تجربههای معمولی که همه ماها داشتیم و داریم حرف زده، اما یک جور دیگر. با یک نگاه ویژه. با یک بیان هنرمندانه.
اگر شیرازی هستید باید بگویم به شما حسادت میکنم، باید بگویم من را بگذارید در فهرست یکی از همانهایی که دلشان میخواست امروز صبح چشمهایشان را که باز میکنند، شیراز باشند...
سبکی با سعدی اینگونه درخشش مییابد و بعد هم با حافظ پیش میرود و بعد هم به مکتب اصفهان تحویل داده میشود و موجب پیدایش سبک اصفهانی و سبک هندی میشود.
برخی به واسطه اشارات سعدی در اشعارش حتی احتمال میدهند که او به سرزمینهایی چون یمن، بلخ، بامیان، هند، مغرب و فرنگ نیز سفر کرده باشد اما این احتمال کم است.