استاد دانشگاه امام حسین(ع) به سفر ۲۰ سال قبل سردار شهید سلیمانی به افغانستان اشاره کرد و گفت: رئیسجمهور وقت این کشور و وزرای او آماده گزارش به «حاج قاسم» بودند و این ناشی از شخصیت او بود.
عملیات فتحالمبین با رمز یازهرا(س) به مدت هفت روز نبرد سنگین در فروردینماه ۱۳۶۱ به وسیله رزمندگان اسلام در منطقه دهلران و شوش انجام شد؛ از سقوط یا تصرف دزفول جلوگیری کرد.
مراسم رونمایی کتاب «حوض خون»؛ با حضور فاطمهسادات میرعالی؛ نویسنده کتاب، علیرضا مختارپور؛ دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور و جمع محدودی از علاقمندان به میزبانی کتابفروشی بهنشر(تهران) برگزار شد.
یکی از اقدامات ابتکاری به کار گرفتهشده در جنگ، بهرهگیری از توپخانه بهعنوان سلاحی با نقش بازدارندگی در برابر شرارتهای دشمن بعثی در جنگ شهرها بود.
سخنان تازه منتشر شده از جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان در تاریخ ۱۳۶۱/۰۱/۰۶ و در جریان عملیات فتح المبین.
فرمانده لشکر ۱۷ امام علی بن ابی طالب (ع) با بیان اینکه سردار سلیمانی همچون نخ تسبیح نیروهای مقاومت را در کنار هم قرارداد، گفت: سردار داغ داعش را بر دل دشمنان به خصوص استکبار جهانی و همراهانش گذاشت.
همزمانی روز جهانی قدس امسال با سالروز فتح خرمشهر، نوید فروپاش ی و اضمحلال رژیم غاصب صهیونیستی با محوریت سردار بزرگ اسلام شهید قاسم سلیمانی و همچنین خنثیشدن توطئه فراموشی مسئله فلسطین را میدهد.
۱۰۰ روز گذشت، در این صد روز نام او را هر روز هجی کردهایم؛ قاسم سلیمانی و خود را از نظر روحی به او نزدیک کردهایم.
نگاه ما این بود که جنگ بیولوژیک در ایران،اجتنابناپذیر است.بنابراین به این نتیجه رسیدیم که مردم باید یاد بگیرند برای مواقع بحرانی،ماسک را در خانههایشان بدوزند.
سخنان امام خمینی در ۲۶ دی ۱۳۶۰ شگفتی ساز شد؛ و این شگفتی فردای آن روز به تیتر اول روزنامههای چاپ تهران تبدیل شد. امام خمینی گفته بود: "ای کاش من هم یک پاسدار بودم".
در گزارش زیر به بازخوانی مسیر پر فراز و نشیبی که سردار قاسم سلیمانی در دوران دفاع مقدس گذراند تا زمانی که به یک فرمانده راهبردی تبدیل شد پرداختهایم.
زمانی که پاسداران درجهدار شدند حاجعلی فضلی چون فرمانده لشکر بود از همان ابتدا درجه سرتیپ تمامی گرفت.
36 سال از این واقعه گذشت و چشم خانوادههای این دیپلماتها در تمام این 36 سال در انتظار بازگشت عزیزانشان است. آنها قطعا از مسئولین دولتی و فضای رسانهای مطالبههای بحقی دارند.
یادواره سردار جاویدنشان حاج احمد متوسلیان امروز پنجشنبه 14 تیرماه برگزار میشود.
حجتالاسلام پناهیان به بیان ماجرایی کمتر شنیده شده از جاویدالاثر «احمد متوسلیان» درباره خدمت به همرزمانش پرداخت.
پنجاه و هفتمین شماره «نگین ایران» از سوی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با هدف بررسی عملیاتهای خیبر، فتح المبین و بیت المقدس منتشر شد.
رئیس اسبق مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ، با بیان اینکه بررسی تاریخ انقلاب و دفاع مقدس به نوعی بازشناسی هویت ملی است، خاطرنشان کرد: این هویت ملی یکی از پایههای اصلی توسعه است.
با خواهرها خط «محمدعلی» را تقلید میکردیم و از جانب او نامه مینوشتیم و به مادر میدادیم. این کارمان را چند ماه ادامه دادیم؛ اما با پذیرش قطعنامه و اتمام جنگ دیدیم دیگر نمیشود به این روش ادامه دهیم.
محمدرضا بایرامی نویسنده در دانشگاه ادبیات بلگراد درباره تجربیاتش در ادبیات دفاع مقدس گفت: به عنوان یک نویسنده در ادبیات بزرگسال این من نبودم که به سراغ جنگ رفتم، بلکه جنگ بود که به سراغ من آمده بود.
سعید علامیان نویسنده مجموعه کتاب روایت زندگی شهید حسن باقری گفت: در مجموعه 3 جلدی «روایت زندگی شهید حسن باقری» روایت 6 فرمانده شهید و 170 راوی بر اساس بازه زمانی آورده شده است.