سریال یاغی که با وجود همه جذابیت ها به دلیل اینکه کارگردان آن را بر اساس تجربه های زیست شده اش نساخته چفت و بست لازم در بافت شخصیت ها و مضمون ندارد و جغرافیایی که این قصه در آن رخ می دهد برای مخاطب ملموس و باورپذیر نیست.
با توجه به موضعگیری صریح وزیر ارشاد و ریاست سازمان سینمایی در مورد جشنواره کن، هر تصمیمگیری درباره جمعیت بیانیهنویسان سینمایی در حیطه وزارت ارشاد و نهاد نظارتی ساترا باید بررسی شود.
داریوش مهرجویی و جایگاهش دستاویز مناسبی است برای ماجراجوییهایی که در سال های گذشته به صورت مشابه تکرار شده است.
انتصاب ایلبیگی اقتدار را به بخش نظارتی وزارت ارشاد بازخواهد گرداند و این انتصاب قدم مثبتی برای بازگرداندن حوزه نظارت بر سریالهای شبکه نمایش خانگی در وزارت ارشاد خواهد بود.
میگویند دولت فعلی هم دارد با سینما شبیه همان کاری را میکند که دولت قبل در آخرین ماههای حضورش انجام داد؛ یعنی تلاش برای تعطیل کردن خانه سینما و دولتی کردن ساختار فیلمسازی در ایران.
در پلن طراحی شده سفارتخانهای برای جشنواره فیلم فجر، نقشه راه کامل مشخص است. شمار فراوانی از چهرههای مشهور سینما، تئاتر و موسیقی از تمامی اجراها و قضاوتهای رقابتی انصراف میدهند.
اینبار دشمنان ملت ایران، که بی هیچ تردیدی، ذرهای رنج و درد ملتهای دیگر برایشان اهمیت ندارد، از شدت بزرگی ضربه ایران و گیجی خود، به طناب سقوط هواپیما آویختهاند.
هرچند مسعود کیمیایی درسالهای اخیر در کنشهای سیاسی حاضر نبوده است و این موضع شنبه شب را هم میشود صرفاً از روی احساسات و عواطف در نظر گرفت و به نظر میرسد در روزهای آینده تعدیل خواهد شد.
نخستین تصویر از فیلم «فروشنده ۲»، پس از آنکه عماد(شهاب حسینی) و بابک (بابک کریمی) تهران را از بیخ با لودر (اغتشاش) خراب کردند و قصد دارند در قسمت دوم آنرا دوباره بسازنند.
شاید بهتر باشد ببینیم هنرمندانی که ژست حمایت از مردم را میگیرند، چقدر حاضر به دادن هزینه از سمت خودشان به نفع شرایط اقتصادی مردم هستند.
اگر بیانیه اخیر برخی سلبریتی ها در همدردی با معترضان را از سر دلسوزی با هممیهنان و اعتراض به وضع موجود اقتصادی بدانیم، باید دید چه نسبتی بین برخی امضاکنندگان این بیانیه با میهنپرستی وجود دارد؟
این مواجه را انتظامی میتوانست به بهشت خود تبدیل کند و با یک انتصاب سریع و قانع کردن وزیر، نمایندهای از قوه قضائیه را در شورای پروانه ساخت و نمایش بگنجاند.
دروغهای اخیر رسولاُف صرف برای خودنمایی سیاسی بیشتر مطرح شده است. رسول اف با ذکر یک مورد جعلی بیان کرد که در بازجویی اخیرش که به خاطر آن به یک سال حبس محکوم شده، بازجویانش از سازمان اوج بودند.
آشغالهای دوست داشتنی با هزینه فارابی ساخته شده است و کارگردان فیلم تمام شده را دوباره به سازمان سینمایی واگذار کرده است، در چنین شرایطی پیگیری مکرر سازنده برای اکران چه دلایل فرامتنی دارد؟
کارگردانان پرحاشیه سینمای ایران در این چند روز گذشته بازهم خبرساز شدهاند و اخبار مختلفی از تولید جدیدترین آثارشان منتشر میشود. با هم مروری سریع بر برخی از این خبرها داریم.
«لانتوری» جدیدترین اثر رضا درمیشیان، کارگردان تندروی سینمای روشنفکری است که تا قبل از این فیلم، دو اثر «بغض» و «عصبانی نیستم» را ساخته بود که هر دو در رابطه با فتنه 88 هستند و به بدترین شکل به جمهوری اسلامی هجمه وارد میکنند.