فیلم «شب، داخلی، دیوار» دارای محتوایی بشدت ملتهب و ضد امنیتی است با موضوع آبان 98 که بدون دریافت پروانه نمایش در جشنواره ونیز حضور دارد.
سازمان سینمایی پس از ۱۴ سال یک تصمیم قاطعانه گرفته است تا در مقابل سینماگرانی که این نهاد ناظر حاکمیتی را نادیده میگیرند یک تصمیم درست اتخاذ کند و بایگانی کردن برادران لیلا تصمیم هوشمندانهای است.
داریوش مهرجویی و جایگاهش دستاویز مناسبی است برای ماجراجوییهایی که در سال های گذشته به صورت مشابه تکرار شده است.
شهرداری تهران باید در واکنش به رویکردهای ناهمگون اخیر خانه هنرمندان با چهارچوب تعریف شده فرهنگی در کشورمان در یک تعامل کاملا تخصصی در هماهنگی با روسای اصناف اقدام به تغییر ریاست خانه هنرمندان کند.
شاید این ادعای گزافی به نظر برسد، اما اصغر فرهادی، در نیمه نخست دهه ۸۰، «احمدینژادیترین» فیلمساز سینمای ایران بود!
از نظر حقوقی بیانیه 18 فیلمساز دارای مشکلات متعدد است و با جعلهای متفاوت همراه با هویتسازیهای فریبدهنده و کلاهبردارانه ممزوج است.
فیلم شیشلیک کارگران هفتتپه و بسیاری معترضانی از این دست را در ذهن مخاطبان تداعی میکند. اثر وضعی نمایش این فیلم با جریحهدار کردن احساسات کارگران در اقصی نقاط ایران چه عوارضی در پی خواهد داشت؟
ایپ من پس از رویارویی سهمگین با فاشیسم آمریکایی در تماسی تلفنی در تلفن به دوست چینیاش میگوید «چمنهای این طرف حصار، چندان سبزتر از مال خودمان نیستند»
به نظر میرسد بار دیگر چیزی که برای تصمیمگیران (و نه هیات داوران) جشنواره برلین اهمیت دارد، احکام ممنوعیت فیلمسازان است و نه کیفیت آثار آنها.
در برلیناله سه فیلم «شیطان وجود ندارد» (محمد رسول اف)، «نامو» (نادر ساعی ور) به تهیهکنندگی مستانه مهاجر و سرمایهگذاری نوید محمدزاده و پژمان بازغی و فیلم «یلدا» ساخته «مسعود بخشی» حضور دارد.
بذر بیماری که در دهه 60، مرحوم عباس کیارستمی به تاسی از سینمای موج نو فرانسه در سینمای ایران کاشت، توسط فیلمسازانی از نسل بعد چون جعفر پناهی، پرویز شهبازی، بهمن قبادی و به ویژه اصغر فرهادی پرورش داد.
حامد بهداد از آن دسته هنرمندانی است که از ۳۶۵ روز سال، ۲۱۰ (هفت ماه) آنرا در لاکچری ترین نقاط آمریکا و اروپا مشغول تفریح کردن هستند. با این اوصاف قلب حامد بهداد برای مردم ایران چقدر میتپد؟
پس از تأکید یک عضو حزب کارگزاران مبنی بر اینکه پیشنهاد منطقی به جای "تحریم خاموش انتخابات" را در شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان بررسی میکنیم؛ حلقه وصل در این باره راهکارهایی را ارائه کرده است.
در پلن طراحی شده سفارتخانهای برای جشنواره فیلم فجر، نقشه راه کامل مشخص است. شمار فراوانی از چهرههای مشهور سینما، تئاتر و موسیقی از تمامی اجراها و قضاوتهای رقابتی انصراف میدهند.
اینبار دشمنان ملت ایران، که بی هیچ تردیدی، ذرهای رنج و درد ملتهای دیگر برایشان اهمیت ندارد، از شدت بزرگی ضربه ایران و گیجی خود، به طناب سقوط هواپیما آویختهاند.
حضور سفیر انگلیس در تجمعات اخیر جای تعجب نداشت، ولی حضور آشکار عوامل ایرانی اطلاعاتی انگلستان در این تجمعات جای بررسی و تأمل دارد.
برخی سینماگرانی که در جشنواره فیلم فجر امسال شرکت نکرده و یا آثارشان رد شده بود، اعلام کردند که جشنواره فیلم فجر امسال را تحریم میکنند!
هرچند مسعود کیمیایی درسالهای اخیر در کنشهای سیاسی حاضر نبوده است و این موضع شنبه شب را هم میشود صرفاً از روی احساسات و عواطف در نظر گرفت و به نظر میرسد در روزهای آینده تعدیل خواهد شد.
اگر بیانیه اخیر برخی سلبریتی ها در همدردی با معترضان را از سر دلسوزی با هممیهنان و اعتراض به وضع موجود اقتصادی بدانیم، باید دید چه نسبتی بین برخی امضاکنندگان این بیانیه با میهنپرستی وجود دارد؟