محمد کاظم مزینانی در آستانه سالگرد در گذشت دو نویسنده فقید ادبیات انقلاب و دفاع مقدس، از شخصیت فرهنگی و ادبی و همچنین تاثیر این نویسندگان در ادبیات کشور سخن گفت.
هفدهمین دوره انتخاب کتاب سال «شهید حبیب غنیپور» با معرفی آثار برگزیده و شایسته تقدیر در بخشهای سهگانه به کار خود پایان داد.
مراسم بزرگداشت یاد سردار شهید محمود کاوه با عنوان «فرزند کردستان» برگزار میشود.
رهبرمعظم انقلاب در خصوص شهید محمود کاوه میگویند: «من شهیدمحمودکاوه را از بچگىاش مىشناختم. پدر این شهید جزو اصحاب و ملازمین همیشگى مسجدا مام حسن(ع) بود - که بنده آنجا نماز مىخواندم و سخنرانى مىکردم - دست این بچه را هم مىگرفت با خودش مىآورد.»
نشست عصری با کتاب اختصاص به کتاب «انسان، رزمنده، نویسنده» نوشته حسین قرایی داشت که او در این مراسم گفت: به نظرم گلعلی سرچشمه است، همه تفکرات را در پازل اندیشه خود جای داده است.
مراسم اختتامیه شانزدهمین دوره از این جایزه ادبی، روز نهم اسفند ماه سال جاری و در محل مسجد جواد الائمه(ع) واقع در انتهای بزرگراه یادگار امام(ره)، سی مرتی جی، ۷۲ متری حاجیان برگزار میشود.
سعید فلاحپور گفت: همیشه گلعلی را نیروی رزمنده دیده بودیم نه نویسنده. گلعلی بابایی وقتی شروع به نوشتن کرد از آنجایی که در صحنه بود و وقایع را لمس کرده بود، یادداشت هایی خلق کرد که عین واقعیت است و می توانی زندگیاش را لمس کنی.
مراسم پایانی پانزدهمین دوره جایزه ادبی شهید حبیب غنیپور در هفته جاری برگزار میشود.
نویسنده کتاب «قلمی به رنگ خاک» گفت: به بهانه شهید غنیپور، سرنوشت مسجد جوادالائمه را قبل و بعد از انقلاب، قبل و بعد از جنگ و در عرصههای فرهنگی و نظامی به تصویر کشیدم.
کتاب «قلمی به رنگ خاک» در حقیقت هم زندگینامه شهید غنیپور است و هم شجرهنامه مسجد جوادالائمه(ع) که بخش اعظمی از این کتاب دستنوشتههای خود حبیب غنیپور است.
نویسنده کتاب «گردان نهم» گفت: کتاب شهید حبیب غنی پور در مراحل پایانی نگارش است و این کتاب تنها یک فصل اش باقی مانده است که به اتمام برسد و تا چند هفته دیگر منتشر می شود.