نماهنگ سربلند به بهانه سالروز انعقاد برجام با صدای حمید قربانی و شعری از حسین قربانی توسط باشگاه ترانه و موسیقی راه منتشر شد.
برنامه تلویزیونی «جهان آرا» شنبه شب 17 تیرماه با موضوع ارزیابی قرارداد با توتال از منظر اقتصاد مقاومتی و با حضور اساتید دانشگاه و رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، روی آنتن شبکه افق رفت.
برنامه تلویزیونی «جهان آرا» شنبه شب 17 تیرماه با موضوع ارزیابی قرارداد با توتال از منظر اقتصاد مقاومتی و با حضور اساتید دانشگاه و رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، روی شبکه افق می رود.
آقای عبدی طوری نماز جمعه دهه شصت را و صفوفِ تا جلوی سینما فلسطینش را توصیف می کند که انگار نصف جمعیت تهران ؛ قنوت بعد از رکوع می خوانده اند . نمازجمعه در شلوغ ترین روزهایش هم نه رسانه فراجناحی که رسانه حزب الهی بوده است و اگر خلوت شده به خاطر موفقیتِ آمدنیوز ها و بی بی سی ها و دیگر غوغا سالاران سکولار است که توانسته اند ترمز آقای تقوی را بکشند و به دره محافظه کاری تبعیدش کنند و نماز عبادی -سیاسی را (با تک و توک استثناهایی) به خطابه کشیش های بی آزار حواس جمع آسّه برو آسّه بیا شبیه کنند.
سامانه روزشمار نابودی رژیم صهیونیستی به همت ستاد مردمی جایزه بینالمللی «باروت خیس» راهاندازی شد.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت روز جهانی قدس نماهنگ «تا 25 سال دیگر» را منتشر کرد.
حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به نقش امریکاییها در ایجاد گروهک داعش و حمایتهای نظامی و تدارکاتی از این گروهک، خاطرنشان کردند: ادعای تشکیل ائتلاف بر ضد داعش یک دروغ است، البته امریکاییها با «داعشِ کنترلنشده» مخالفند اما اگر کسی بخواهد واقعا داعش را نابود کند، با او مقابله میکنند.
عبدالهی نوشت: توفیقاتى که در زمینه شعر انقلاب تا کنون به دست آمده است یقینا مرهون بهرهمندى از همین نعمت دیدار سالانه شاعران با رهبر فرزانه انقلاب است.
نشر «سدید» با توجه به تاکید رهبر انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی در این حوزه کتابهایی را منتشر کرده که در این گزارش به دو عنوان از آنها اشاره شده است.
فایل صوتی با موضوع ناکامی برنامه توسعه غربی در ایران از آیت الله میرباقری در ادامه قابل دریافت است.
دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: مستند «قرارداد ۱۹ ژوئن» به خوبی توانسته ماجرای مذاکرات ایران و امریکا را به مخاطب نشان بدهد تا مردم با وقایعی که در اثر تعامل با امریکا انفاق افتاده، آشنا شوند.
یکی از مدیران مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: اگر مسائل تاریخی به خوبی بررسی شوند چراغ راه آینده کشور میشوند و معتقدم این مهمترین دستاوردی است که فیلم هایی مثل مستند «قرارداد 19ژوئن» دارند.
مستند جنجالی «فروشنده» که به سیاست خارجی دولت یازدهم را بررسی میکند در 2 دانشگاه اکران میشود.
نویسنده کتاب «تاریخ مستطاب آمریکا» گفت: اگر مستندهایی مانند «قرارداد 19ژوئن» در طول این 30سال ساخته شده بود قاعدتا مردم ما تن به برجام نمیدادند.
محمدتقی فهیم با اشاره به فیلم «ترمینال غرب» گفت: اتفاقی که در مورد دانشمندان هستهای ما افتاد، یک تراژدی بود و فیلم ساختن در مورد این تراژدی وظیفه فیلمساز را سنگینتر میکند.
نقطه عطف این مستند، پرداختن به ماجرایی است که شباهت زیادی به برجام دارد. این شباهت بیش از هر چیز به خاطر پرداختن به مناسبات میان ایران و آمریکاست.
مستند جنجالی «فروشنده» با نزدیک شدن به روز انتخابات در دانشگاه اهواز به نمایش درمیآید.
اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصادی که در آن، ما شرایط اقتدار را حفظ کنیم. اگر در مقابل اقتصاد غرب، مقاومت نکنیم حتما قدرت آنها نفوذ می کند و ما را به تسلیم می کشاند.
دولت فعلی قائل به اقتصاد مقاومتی نیست؛ اقتصادی که آنها تبیین کردند اقتصاد نئوکینزی است. دولتیها میگویند ما اقتصاد مقاومتی را اینطور میفهمیم که باید وابسته شویم تا اگر دشمن خواست به ما لطمه بزند خودش ضربه بخورد! این دولت برنامه اقتصادی دیگری را دنبال میکند و به دنبال جهانی شدن است، به همین دلیل یکی از اعضای تیم اقتصادی دولت گفته است که باید به اقتصاد جهانی بپیوندیم.
مدیر مرکز فیلم مستند سوره گفت: مستندهای سیاسی و تاریخی اگر مستدل و منطقی باشند، پژوهش خوبی پیرامون آن انجام شده باشد اتفاقات بسیار خوب و مهمی را برای ما به همراه میآورند.